true

ویژه های خبری

true
    امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

دشتستان بزرگ- اسماعیل ضیا: دشتستان به عنوان بزرگترین شهرستان استان از حیث جمعیتی و وسعت و از جهات سیاسی، اقتصادی، کشاورزی دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد.

دشتستان با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر و نزدیک به یک چهارم جمعیت استان بوشهر را دارا می باشد که متاسفانه اوج محرومیت و فقر را در شبکه های بهداشت و درمان در دشتستان بزرگ، شاهد هستیم، و ضعف مدیریت خدمات و درمان در استان بوشهر کاملا مشهود است.

عدم وجود داروخانه شبانه روزی در بخش شبانکاره، مرکز بخش سعدآباد (شهر سعدآباد)، بخش بوشکان، بخش ارم و شهر دالکی چه توجیهی دارد که مردمان این شهر اگر نیمه شب نیازمند دارویی باشند؛ باید تا صبح درد را تحمل کنند و بنالند یا باید به مرکز شهرستان (برازجان) یا به شهر آبپخش در شب بشتابند که در مسیر جاده ای نیز امکان حوادث و اتفاقات و خطرات شب وجود دارد.
وزارت بهداشت نرم جمعیتی را لحاظ کرده اما بیماری و نیاز به دوا و درمان یک امر ضروری است و آن کسی که در منطقه صعب العبور دشتستان نه تنها شب بلکه در روز هم بنا بر گفته اهالی بسیاری از دارو ها در دسترس نیست و درد و بیماری نرم جمعیت را نمی شناسد.

مسئولین امر باید در جهت رفع مشکل و درد بشتابند و حق و حقوق این مردم را بگیرند.
در دشتستان هنوز دکتر و متخصص ریه و یا دکتر غدد و دیگر متخصصان مورد نیاز را نداریم و بیشتر پزشکان بعد از کسب مهارت و تجربه از دشتستان بعلت عدم امکانات و نبود تجهیزات بار سفر را به مرکز استان یا شیراز می‌بندد که جای تاسف و تاثر خاطر دارد.

در بیمارستان های مرکز شهرستان نیز مردم انتظار و تعهد و رسیدگی بیشتر را از مدیران دارند و این سهل انگاری و عدم توجه کافی بیشتر از مدیریت ضعیف مرکز بهداشتی و درمانی استان بوشهر در حق مردم مظلوم دشتستان می‌باشد .

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader