ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« فروردین | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
- ۲۰ آبان ۱۴۰۰ ساعت درج خبر:۱۳:۳۲
- بدون دیدگاه
خورش ناز خاتون یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی استان گیلان می باشد که طرفداران بسیاری پیدا کرده است. برای تهیه ی این خورش ما از گوشت قرمز استفاده کرده ایم که پروتئین فراوانی به غذا اضافه می کند. علاوه بر گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز می توان در این غذا استفاده کرد.در تهیه ی این خورش معطر با دستور پخت ساده ای که دارد از بادمجان استفاده شده است.
دشتستان بزرگ : خورش ناز خاتون یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی استان گیلان می باشد که طرفداران بسیاری پیدا کرده است. برای تهیه ی این خورش ما از گوشت قرمز استفاده کرده ایم که پروتئین فراوانی به غذا اضافه می کند. علاوه بر گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز می توان در این غذا استفاده کرد.در تهیه ی این خورش معطر با دستور پخت ساده ای که دارد از بادمجان استفاده شده است.
مواد لازم:
بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو
گوشت بدون استخوان: ۸۰۰ گرم
نعنا و جعفری و کمی اسفناج: ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
آبغوره: یک فنجان
روغن: به میزان
طرز تهیه:
۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
۲. گوشت را به تکههای یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.
۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.
۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.
۵. بادمجانها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.
۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجانها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.
منبع: برترین ها
دیدگاه ها