ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« فروردین | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
- ۰۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت درج خبر:۱۶:۲۳
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ : در گزارش زیر طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار در آفتاب، فر، توستر یا سولاردم را آموزش میدهیم.
طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار با رب انار در آفتاب
سینی را زیر نور مستقیم خورشید قرار دهید تا آلبالوها نیمه خشک شوند. در واقع مدت زمان لازم برای نیمه خشک شدن آلبالوها بستگی به میزان و شدت آفتاب شما دارد. به نظر میرسد ۲ یا سه روز کافی باشد (البته اگر در شهرهای گرم با نور زیاد خورشید زندگی میکنید یک روز کافی است). بعد از یک یا دو روز آلبالوها را در یک ظرف بریزید و با مقداری نمک و رب انار مزهدار کنید. دوباره آلبالوها را در سینی بچینید و یک روز دیگر در آفتاب بگذارید. آلبالو خشکها باید کمی نرم شوند و لازم نیست پوست به هسته بچسبد.
روش نگهداری از آلبالو خشک در کوتاه مدت در دمای اتاق و سپس در یخچال در یک ظرف دربدار است، اما برای طولانی مدت بهتر است آلبالو خشکهها را فریز کنید که کپک نزنند. اگر هم به آفتاب دسترسی ندارید سینی آلبالوها را جلوی باد پنکه بگذارید.
اگر دوست ندارید به آلبالو خشکهها رب انار اضافه کنید ایرادی ندارد. کافی است فقط مقداری نمک بزنید و در آفتاب خشک کنید.
طرز تهیه آلبالو خشکه در فر یا توستر
طرز تهیه آلبالو خشکه در مایکروفر سولاردم
سه پایه کوتاه را در سولاردم بگذارید و ابتدا با ماکروی ۹۰۰ وات ۵ دقیقه زمان بدهید تا آلبالوها با حرارت نرم شوند. در اثر نرم شدن و حرارت دیدن آلبالوها در ظرف محتوی آلبالوها آب جمع میشود که باید آن را خالی کنید (مراقب داغی ظرف باشید). ظرف را بشورید و خشک کنید و سپس دوباره آلبالوها را در آن بچینید. حالا کمی نمک روی آلبالوها بپاشید و با ماکروی ۳۶۰ وات به مدت ۱۵ دقیقه یک بار دیگر آلبالوها گرم کنید.
بعد از ۷ دقیقه آلبالوها را چک کنید و زیر و رو کنید تا هر دو طرف آلبالو حرارت ببیند و خشک شود. در این مرحله ۱۰ دقیقه زمان برای آماده شدن یک آلبالو خشکه آبدار کافی است. بعد از ۱۰ دقیقه آلبالوها را از مایکروفر بیرون بیاورید و در یک سینی بچینید تا کمی هوا بخورند و رطوبت اضافی را از دست بدهند.
در مایکروفر سولاردم هر میوهای را با همین روش میتوانید به همین طریقه خشک کنید. نحوه خشک کردن انواع میوه از میوههای تابستانی مثل توت فرنگی، انبه، گیلاس، هلو، شلیل و آلو گرفته تا موز و میوههای زمستانی مثل کیوی، پرتقال و سیب و … به همین ترتیب است. البته خشک کردن میوه روی شوفاژ هم مرسوم است که در اینجا به آن اشاره کردهایم.
خواص درمانی آلبالو خشکه
منبع: تابناک جوان
دیدگاه ها