true

ویژه های خبری

true
    امروز پنج شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

دشتستان بزرگ: امروز روش تهیه پیش غذای گیاهی و خوشمزه بادمجان سوخاری رو بهتون آموزش میدهیم. این اردو خوشمزه ترکیبی از آرد سوخاری و بادمجان است و می‌تواند تجربه متفاوت و خوبی برای علاقه‌مندان به بادمجان باشد. این پیش غذا به روش فیلیپینی تهیه می‌شود. با ما همراه باشید.

بادمجان سوخاری پیش‌ غذای گیاهی و خوشمزه

مواد اصلی: 
بادمجان کوچک و قلمی ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم

بادمجان سوخاری پیش غذای گیاهی و خوشمزه

طرز تهیه:
۱- بادمجانها رو به مدت ۶ دقیقه آب پز کنید تا حدی که چنگال داخلش فرو برود و سپس پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر یا گوشت کوب کمی بکوبید طوری که له نشن فقط پهن بشن کافی هست.

۲- بعد به آن ها نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیر و پیاز بزنید.

۳- تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در آرد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در آرد سوخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید.

نکته: میتونید بادمجان هارا به جای آبپز کردن کبابی کنید.

بادمجان سوخاری پیش غذای گیاهی و خوشمزه

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader