| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
|---|---|---|---|---|---|---|
| « آبان | ||||||
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | |||||
- ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ ساعت درج خبر:۱۱:۴۴
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ: امروز روش تهیه پیش غذای گیاهی و خوشمزه بادمجان سوخاری رو بهتون آموزش میدهیم. این اردو خوشمزه ترکیبی از آرد سوخاری و بادمجان است و میتواند تجربه متفاوت و خوبی برای علاقهمندان به بادمجان باشد. این پیش غذا به روش فیلیپینی تهیه میشود. با ما همراه باشید.

مواد اصلی:
بادمجان کوچک و قلمی ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱- بادمجانها رو به مدت ۶ دقیقه آب پز کنید تا حدی که چنگال داخلش فرو برود و سپس پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر یا گوشت کوب کمی بکوبید طوری که له نشن فقط پهن بشن کافی هست.
۲- بعد به آن ها نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیر و پیاز بزنید.
۳- تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در آرد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در آرد سوخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید.
نکته: میتونید بادمجان هارا به جای آبپز کردن کبابی کنید.

دیدگاه ها