true

ویژه های خبری

true
    امروز شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

مواد خوراکی کاهش دهنده التهاب/ پیش بینی بروز اپیدمی آنفلوانزا

دشتستان بزرگ- حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از مهر، مهم‌ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند:

تمیزی بیش از حد منجر به مقاومت آنتی بیوتیکی می‌شود

در حالیکه حفظ بهداشت برای حفظ سلامت ضروری است، اما مطالعات نشان می‌دهد تمیزی بیش از حد زیاد می‌تواند خطر مقاومت آنتی بیوتیکی را افزایش دهد.

جهان باید آماده اپیدمی آنفلوانزا باشد

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که اپیدمی بعدی آنفلوانزا غیرقابل اجتناب است و جهان باید خود را آماده پیامدهای ناگوار احتمالی ناشی از آن نماید. طبق هشدار این سازمان، خطرات ناشی از این اپیدمی نباید ناچیز تلقی شود.

بادام زمینی موجب تقویت عملکرد شناختی مغز می‌شود

طبق نتایج یک مطالعه جدید، مصرف روزانه ۱۰ گرم بادام زمینی (معادل دو قاشق چایخوری) می‌تواند موجب تقویت سلامت شناختی مغز تا ۶۰ درصد شود.

مواد خوراکی کاهش دهنده التهاب را بشناسید

التهاب به صورت حاد یا مزمن در بدن بروز می‌کند و برای پیشگیری از آن و ممانعت از بروز مشکلات جدی تر باید عوامل آن را شناخت و با آنها مقابله کرد، چون این التهاب به مرور بدن را در معرض ابتلاء به بیماری‌هایی مانند دیابت، بیماری‌های قلبی، آلزایمر، آرتروز و غیره قرار می‌دهد.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader