true

ویژه های خبری

true
    امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

دشتستان بزرگ : این سوپ از بهترین سوپ‌هایی ایتالیایی است که به عروس ایتالیایی مشهور است و طعمی دلپذیر و خوب دارد.

مواد لازم برای تهیه سوپ عروس ایتالیایی:

۲۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
یک عدد تخم مرغ
دو قاشق غذا خوری خرده نان خشک
یک قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده
نصف قاشق چای خوری ریحان خشک شده
نصف قاشق چای خوری پودر پیاز
پنج و سه چهارم فنجان سوپ مرغ (آب گوشت)
یک فنجان ماکارونی
یک سوم فنجان هویج ریز خرد شده

طرز تهیه سوپ عروس ایتالیایی:

گوشت، تخم مرغ، خرده نان، پنیر، ریحان و پودر پیاز را درون یک کاسه متوسط می‌ریزیم و با هم ترکیب می‌کنیم.

سپس یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار می‌دهیم و آب گوشت را ریخته و ماکارونی و هویج را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا به جوش آید و سپس به مدت ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا آرام غل بزند در همین حین هم می‌زنیم تا به هم نچسبند.

سوپ شما آماده است و می‌توانید از مزه لذیذ آن لذت ببرید.

نکات مهم «طرز تهیه سوپ عروس ایتالیایی»

این سوپ مقوی علاوه بر فوایدش برای سلامت روده به سیستم ایمنی بدن تان نیز کمک می کند.

منبع: عصر ایران

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader