true

ویژه های خبری

true
    امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

تأثیر خواب خوب در کاهش اشتها به خوراکی های شور و شیرین

دشتستان بزرگ- محققان دریافتند خواب خوب در کاهش تمایل به مصرف مواد خوراکی شور و شیرین و مواد خوراکی پرکالری تاثیر دارد.

به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از مهر، به گفته محققان دانشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی، خواب کمتر از ۷ ساعت با افزایش ریسک بیماری قلبی و اختلالات متابولیکی مرتبط است اما افزایش طول مدت خواب می‌تواند به کاهش این خطرات کمک کند.

محققان در این مطالعه دریافتند افزایش طول مدت خواب با بهبود میزان حساسیت انسولین و کاهش در میزان کلی اشتها، تمایل به مصرف مواد خوراکی شور و شیرین، مصرف روزانه مواد قندی آزاد، و درصد میزان کالری روزانه حاصل از پروتئین تأثیر دارد.

در این مطالعه، داده‌های مربوط به ۱۳۸ فرد سالم با خواب کوتاه مدت، افراد دارای اضافه وزن و با خواب کوتاه مدت یا افراد مبتلا به علائم فشارخون بالا با خواب کوتاه مدت بررسی شد.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader