true

ویژه های خبری

true
    امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

بلوبری موجب بهبود سلامت قلب می شود

دشتستان بزرگ مطالعات نشان می دهد گنجاندن بلوبری در رژیم غذایی می تواند موجب کاهش چشمگیر ریسک ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی شود.

به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایست آنجلیا بریتانیا می گویند مصرف روزانه یک فنجان بلوبری خطر ابتلا به بیماری قلبی-عروقی را تا ۱۵ درصد کاهش می دهد.

«آدین کسیدی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ابتلا به سندروم متابولیک به شکل قابل توجهی موجب افزایش ریسک بیماری قلبی، سکته و دیابت می شود و غالباً استاتین ها و سایر داروها برای کمک به کنترل آنها تجویز می شود.»

در سندروم متابولیک، افراد حداقل یکی از سه فاکتور پرخطر زیر را دارند: فشارخون بالا، قندخون بالا، چربی اضافی دور کمر، میزان پایین کلسترول خوب HDL و میزان بالا تری گلیسیریدها.

در این مطالعه، محققان تاثیر مصرف روزانه بلوبری را در ۱۳۸ فرد چاق و دارای اضافه وزن (میانگین سنی ۵۰ تا ۷۵ سال) و مبتلا به سندروم متابولیک بررسی کردند.

محققان دریافتند مصرف روزانه یک فنجان بلوبری منجر به بهبود عملکرد عروق خونی و سفتی شریان ها می شود و در نتیجه ریسک بیماری قلبی-عروقی بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش می یابد

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader