true

ویژه های خبری

true
    امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

دشتستان بزرگ: توی این روزا که غوره فراوونه میتونین مرغ با سس غوره رو تهیه کنین و از طعم جدید اون لذت ببرین. یکی از بهترین راه ها برای لذت بردن بیشتر از غذاها تنوع دادن به اون هاست. گاهی میتونیم با اضافه کردن تنها یه چاشنی جدید به همون غذاهای همیشگی عطر و طعم جدیدی بهشون بدیم و کلی از خوردنشون لذت ببریم. مثل غذای این مطلب که همون مرغ پخته شده همیشگیه ولی با یه سس خوشمزه که با اضافه کردن غوره به آب مرغ تهیه میشه … طرز تهیه مرغ با سس غوره مواد لازم

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۱/۳ پیمانه غوره
  • ۲ قاشق مربا خوری زعفران دم کرده
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازمطرز تهیه مرغ با سس غوره

مراحل تهیه ۱٫ برای این که غذای آسون امروزمون علاوه بر طعم جدیدش به واسطه غوره شکل جذابتری هم داشته باشه روی سینه مرغ رو مثل تصویر برش میدیم تا بعد پخت خوش قیافه تر بشه. طرز تهیه مرغ با سس غوره ۲٫ حالا پیاز داغ، کمی روغن، فلفل، نمک، زرچوبه و مرغ رو داخل قابلمه ریخته و کمی تفت میدیم تا رنگ مرغ برگرده. طرز تهیه مرغ با سس غوره ۳٫ وقتی مرغ تغییر رنگ داد یک لیوان آب بهش اضافه میکنیم و در قابلمه رو هم میبنیدیم تا مرغ بپزه. طرز تهیه مرغ با سس غوره ۴٫ وقتی مرغ پخت غوره ها رو بهش اضافه میکنیم، مقدار غوره ای که اضافه میکنین رو میتونین بر حسب علاقه تون به ترش بودن بیشتر یا کمتر غذا، خودتون تعیین کنین. طرز تهیه مرغ با سس غوره ۵٫ بعد زعفرون رو هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا آب مرغ کمی کشیده بشه. طرز تهیه مرغ با سس غوره ۶٫ وقتی آب مرغ غلیظ شد دیگه سسمون آماده است. پس مرغ رو از داخل سس بیرون میاریم و سسمون رو داخل مخلوط کن میریزیم. طرز تهیه مرغ با سس غوره ۷٫ مخلوط کن رو چند پالس میزنیم تا سسمون کاملا پوره و یکنواخت بشه. طرز تهیه مرغ با سس غوره ۸٫ حالا مرغ پخته رو با کمی روغن و کمی کره سرخ میکنیم. تا خوش قیافه تر بشه. طرز تهیه مرغ با سس غوره ۹٫ بعد باز هم مرغ رو از داخل روغن درمیارم و سس رو داخل روغن میریزم و برای پنج دقیقه تفت میدیم تا کاملا جا بیوفته. طرز تهیه مرغ با سس غوره ۱۰٫ حالا مرغ ما با سس خوشمزه اش آماده سروه … نوش جان   وبسایت دو نفره

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader