true

ویژه های خبری

true
    امروز دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴

خوردن این ماده غذایی رایج با آسیب روده و خطر چاقی مرتبط است

 

امولسیون‌کننده‌ها افزودنی‌های غذایی هستند که به ترکیب مواد روغن و آب و افزایش ماندگاری بسیاری از غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کنند. آن‌ها معمولا در موادی مانند بستنی، محصولات لبنی، محصولات پخته‌شده، سس سالاد، کره و برخی از شیر خشک‌های پودری نوزاد یافت می‌شوند.

 

تحقیقات نشان می‌دهد که قرار گرفتن مادر در معرض امولسیفایرها ممکن است میکروبیوتای فرزندان را تغییر شکل داده و خطر التهاب را افزایش دهد. اعتقاد بر این است که این اختلالات میکروبیوتا احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن روده و چاقی را در مراحل بعدی زندگی به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

 

 

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader