ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« مرداد | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
- ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت درج خبر:۵:۳۲
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ: رئیس سازمان جهاد کشاورزی بوشهر گفت: ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی جات سالانه در استان تولید می شود.
به گزارش دشتستان بزرگ؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت:سالانه بیش از ۹۰۰ هزار تن سبزی و صیفی جات در استان بوشهر تولید می شود که زمینه مطلوبی برای صادرات آن به کشورهای همسایه فراهم کرده است .
محمد تقی منوچهری با بیان اینکه برداشت محصول صیفی جات خارج از فصل از آبان آغاز می شود و تا اردیبهشت سال بعد ادامه دارد افزود: گوجه فرنگی، کدو، بادمجان، هندوانه ،طالبی، خربزه و انواع سبزی جات از محصولات خارج از فصل استان بوشهر است که به کشورهای مختلف صادر می شود .
وی گفت: خرما یکی از ظرفیت های تولیدی این استان است که ۱۴ درصد خرمای کشور در استان بوشهر تولید می شود .
منوچهری از تولید سالانه بیش از ۱۶۰ هزار تن خرما در استان خبر داد و گفت: این میزان تولید هر سال حدود ۱۰ هزار تن در نوسان است که عمده رقم آن گونه کبکاب است .
وی افزود: سالانه بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تن خرمای استان بوشهر صادر می شود که مشتریان بسیاری در کشورهای مختلف دارد .
منوچهری با اشاره به وجود صنایع فرآوری محصولات کشاورزی استان گفت: ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی ۳۲ هزار تن است ک در ۳۷ واحد فرآوری استان بوشهر وجود دارد .
منبع: خبرگزاری صداوسیما
دیدگاه ها