ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« اردیبهشت | ||||||
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
- ۲۳ مهر ۱۳۹۶ ساعت درج خبر:۵:۴۴
- بدون دیدگاه

به گزارش«دشتستان بزرگ»؛ دکتر علی زکی زاده روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهارکرد: تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری مواد غذایی، بهسازی انبار ها و محل نگهداری مواد غذایی، ملاک ارزیابی و پایش بازرسان بهداشت محیطاست و در صورت مشاهده تخلفی، با متصدیان طبق قانون مواد خوردنی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برخورد می شود.
وی افزود: با توجه به موضوع ارتقای سلامت غذایی شهروندان که از اولویت های مهم و رسالت های اساسی شبکه بهداشت ودرمان گناوه است، این تکلیف همواره در دستور کار و سر لوحه بازرسان بهداشت محیط قرار دارد.
مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت ودرمان گناوه نیز گفت: شهروندان از مصرف مواد آشامیدنی نظیر نوشابه های گازدار که هیچگونه ارزش غذایی ندارند پرهیز و درصورت خریداری هر نوع ماده غذایی از سالم بودن آن مطمئن شوند.
حسن ذبیحی افزود: شهروندان باید شبکه بهداشت ودرمان را در امر سلامت جامعه یاری کنند و از آنان انتظار داریم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با شماره ۱۹۰ برای پیگیری شکایات تماس بگیرند.
دیدگاه ها