ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« فروردین | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
- ۱۸ دی ۱۳۹۹ ساعت درج خبر:۲۰:۳۴
- بدون دیدگاه

دشتستان بزرگ- نسیبه غلامی: مخاطبین محترم دشتستان بزرگ، این هفته سعی داریم تا شما را با پخت یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین شیرینی ها آشنا کنیم.
مواد لازم جهت تهیه شیرینی مربایی؛
یک عدد تخم مرغ
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
ارد ۲۵۰ گرم
روغن جامد یا کره گیاهی ۱۰۰گرم
پودر قند ۷۰ گرم
روش تهیه:
پودر قند و روغن جامد و وانیل را ۲ دقیقه هم می زنیم، بعد یک عدد تخم مرغ را اضافه یک دقیقه دیگر هم می زنیم.
آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم، خمیر را با نوک انگشت کمی ورز می دهیم.
بین ۲ تا پلاستیک را باز کرده کاتر دلخواه می زنیم.
فر را از قبل، ۱۷۰ درجه گرم کرده و به مدت یک ربع، شیرینی را در آن قرار می دهیم.
بعد از پخت، وقتی خنک شدند بین شیرینی ها مارمالاد یا بریلو گذاشته و ۲ تا شیرینی را به هم می چسبانیم و روی آن را تزئین می کنیم.
دیدگاه ها