
دشتستان بزرگ: ۱۰ درصد جمعیت دانش آموزان استان معادل ۱۷ هزار و ۷۲۷ نفر در مدرسه های غیردولتی مشغول به تحصیل هستند. به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از خلیج فارس؛ رئیس اداره مشارکت های مردمی، توسعه مدارس و مراکز غیردولتی استان بوشهر با اعلام این مطلب افزود: این در شرایطی می باشد که میانگین کشوری تحصیل دانش آموزان در مدارس غیردولتی ۱۲ درصد است. به گفته وی ۱۵۰۰ مدرسه و پیش دبستانی غیر دولتی در استان فعال است. غلامرضا طراوت با اشاره به اینکه مدرسه های غیردولتی در راستای بهبود کیفیت آموزشی تاسیس شده، ادامه داد: در بوشهر نیز شاهد روند بهبود نمرات تحصیلی دانش آموزان این مدارس نسبت به سالیان قبل هستیم.
پلمب دو آموزشگاه آزاد در بوشهر طراوت در پاسخ به سوالی درباره نظارت بر مدارس غیردولتی تاکید کرد: برای کنترل و نظارت بیشتر مدارس غیردولتی و مراکز آموزش علمی آزاد امسال ۴۰ بازرس در نظر گرفته شده و براساس بررسی این افراد، تاکنون دو مرکز آموزش علمی آزاد در شهر بوشهر پلمپ شده اند. وی یکی از جدی ترین شکایت ها از مراکز علمی آزاد را در خصوص هزینه های اضافه دانست و افزود: از والدین درخواست می شود در مراکز علمی دارای مجوز فرزندان خود را نام نویسی کنند، همچنین پرداخت پول به حساب این مراکز باشد نه دستی و بجای توافقات شفاهی، خواستار دریافت برگه قرارداد و امضای آن شوند. به گفته این مقام مسئول، هزینه کلاس های آموزشگاه علمی باید در محل رویت مراجعان قرار بگیرد که براین اساس هر ساعت آموزشی در ابتدایی ۳۰۰۰ تومان، متوسطه اول ۳ تا ۵ هزار تومان، متوسطه دوم ۵ تا ۶ هزارتومان و کنکور ۶ هزارتومان می باشد. البته این برای حدنصاب ۱۰ نفر به بالاست و تشکیل کلاس پایین تر از این تعداد، نرخ به صورت توافقی است. وی ادامه داد: همچنین کلاس های آموزشگاه زبان بصورت هر جلسه در مقطع ابتدایی ۳۸۰۰ تومان، نوجوانان ۵ هزارتومان و جوانان ۵۷۰۰ تومان است و قیمت های غیر این اگر توافقی نباشد، تخلف است.
کف و سقف شهریه مدارس غیردولتی رئیس اداره مشارکت های مردمی، توسعه مدارس و مراکز غیردولتی استان بوشهر همچنین با بیان اینکه دیگر مدارس غیرانتفاعی نداریم و تابلوی آن به غیردولتی تغییر کرده، ادامه داد: شهریه این مدارس بصورت سیستمی براساس هزینه های تمام شده برای امکانات، محل فعالیت و حقوق پرداختی تعیین می شود. طراوات درباره کف و سقف شهریه این مدارس در بوشهر گفت: در مقطع ابتدایی قیمت ها برای یکسال تحصیلی از ۱٫۲۰۰ تا ۱٫۸۰۰ میلیون تومان، متوسطه اول حداکثر ۳٫۲۰۰ میلیون تومان و متوسطه دوم و هنرستان هم ۲٫۸۰۰ میلیون تومان است. وی درخصوص فضای مدرسه های غیردولتی در استان بوشهر نیز اظهار کرد: با وجود محدودیت فضا در شهر بوشهر ولی باز هم ساختمانهای در نظرگرفته شده برای مدرسه های غیردولتی با تائید نظر اداره کل نوسازی مدارس انتخاب می شود. وی در خصوص فعالیتهای فوق برنامه مدرسه های غیردولتی و اجباری نبودن این فعالیت ها نیز گفت: فعالیت های فوق برنامه این مدرسه ها باید به تائید انجمن اولیا و مربیان برسد وخارج از سیستم آموزش رسمی ارائه شود که هزینه آن حداکثر ۲۰ درصد شهریه اجباری هست.
۳۶ مدرسه هیات امنایی در استان رئیس اداره مشارکت های مردمی، توسعه مدارس و مراکز غیردولتی استان بوشهر اظهار کرد: ۳۶ مدرسه هیات امنایی در سطح پنج شهرستان استان با ۱۴هزار و ۲۲۶ دانش آموز فعال است. طراوت اظهار کرد: در مدرسه های هیات امنایی اولیا شهریه پرداخت نمی کنند بلکه تنها هزینه خدمات فوق برنامه از طرف خانواده ها پرداخت می شود که حداکثر آن ۲۰۰ هزارتومان در ماه می باشد. به گفته وی، ایجاد مدارس هیات امنایی هم تنها در مناطقی مورد موافقت قرار می گیرد که مدارس جایگزین وجود داشته باشد یا منطقه توان پرداخت هزینه خدمات آن را دارا باشند.
خلیج فارس
دیدگاه ها