true

ویژه های خبری

true
    امروز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴

شیرین‌کننده‌های رایج می‌توانند خطر سکته مغزی را افزایش دهند

 

اریتریتول که در همه چیز از شکلات‌های پروتئینی گرفته تا نوشیدنی‌های انرژی‌زا یافت می‌شود، مدت‌ها است که به عنوان جایگزینی ایمن برای قند در نظر گرفته می‌شود.

 

اما تحقیقات نشان می‌دهد که این شیرین‌کننده پرکاربرد ممکن است بی‌سر و صدا یکی از مهمترین سدهای محافظتی بدن را تضعیف کند که عواقب بالقوه جدی برای سلامت قلب و خطر سکته مغزی دارد. این مطالعه نشان می‌دهد که اریتریتول ممکن است به سلول‌های سد خونی-مغزی، سیستم امنیتی مغز که از ورود مواد مضر جلوگیری می‌کند، آسیب برساند.

 

 

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader