| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
|---|---|---|---|---|---|---|
| « مهر | ||||||
| 1 | 2 | |||||
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
- ۱۷ آبان ۱۴۰۴ ساعت درج خبر:۷:۵۹
- بدون دیدگاه
شیرینکنندههای رایج میتوانند خطر سکته مغزی را افزایش دهند
اریتریتول که در همه چیز از شکلاتهای پروتئینی گرفته تا نوشیدنیهای انرژیزا یافت میشود، مدتها است که به عنوان جایگزینی ایمن برای قند در نظر گرفته میشود.
اما تحقیقات نشان میدهد که این شیرینکننده پرکاربرد ممکن است بیسر و صدا یکی از مهمترین سدهای محافظتی بدن را تضعیف کند که عواقب بالقوه جدی برای سلامت قلب و خطر سکته مغزی دارد. این مطالعه نشان میدهد که اریتریتول ممکن است به سلولهای سد خونی-مغزی، سیستم امنیتی مغز که از ورود مواد مضر جلوگیری میکند، آسیب برساند.
دیدگاه ها