| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
|---|---|---|---|---|---|---|
| « مهر | آذر » | |||||
| 1 | 2 | |||||
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
- ۳۰ آبان ۱۴۰۴ ساعت درج خبر:۱۶:۵۶
- بدون دیدگاه
خوردن این ماده غذایی رایج با آسیب روده و خطر چاقی مرتبط است
امولسیونکنندهها افزودنیهای غذایی هستند که به ترکیب مواد روغن و آب و افزایش ماندگاری بسیاری از غذاهای فرآوریشده کمک میکنند. آنها معمولا در موادی مانند بستنی، محصولات لبنی، محصولات پختهشده، سس سالاد، کره و برخی از شیر خشکهای پودری نوزاد یافت میشوند.
تحقیقات نشان میدهد که قرار گرفتن مادر در معرض امولسیفایرها ممکن است میکروبیوتای فرزندان را تغییر شکل داده و خطر التهاب را افزایش دهد. اعتقاد بر این است که این اختلالات میکروبیوتا احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن روده و چاقی را در مراحل بعدی زندگی به طور قابل توجهی افزایش میدهد.
دیدگاه ها