true

ویژه های خبری

true
    امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
دشتستان بزرگ به نقل از وب سایت نمناک: دیپ یک پیش غذای خوشمزه است که بیشتر در مهمانی ها یا جشن تولدها استفاده می شود. مواد لازم:

  • روغن مایع  ۱ لیتر
  • آرد  ۱ فنجان
  • تخم مرغ  ۲ عدد
  • خرده نان  ۱ فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده  نصف فنجان
  • اورگانو خشک   ۲ ق غ
  • ریحان خشک  ۲ ق غ
  • آویشن خشک  ۱ ق س
  • پودر سیر ۲ ق چ
  • نمک ۱ ق چ
  • فلفل نصف ق چ
  • خمیر راویولی

مواد لازم برای خمیر راویولی :

  • زرده ی تخم مرغ ۴ عدد
  • سفیده ی تخم مرغ ۱عدد
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر پاستوریزه ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک  یک سوم قاشق غذاخوری

طرز تهیه دیپ سیخی راویولی سرخ شده

طرز تهیه: ۱-برای خمیر زرده و سفیده  را همراه با شیر ، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. ( خمیر باید لطیف باشد، ولی به دست نچسبد) حدود ۱۵ دقیقه در زیر پلاستیک استراحت دهید؛ سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت ۲ میلی متر باز کنید.
۲-روغن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
۳-آرد را در یک ظرف و تخم مرغ های هم زده را هم در یک ظرف دیگر قرار دهید.
۴-در ظرف سوم  مخلوط خرده نان ، یک چهارم فنجان پنیر پارمسان ، پونه ، ریحان ، آویشن ، پودر سیر ، نمک و فلفل را قرار دهید.
۵-راویولی را در ظرف آرد بگردانید و تکان دهید تا آرد اضافه اش جدا شد سپس داخل تخم مرغ و بعد از آن داخل مخلوط نان بزنید و به سیخ چوبی بکشید. و حدود ۴-۵ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید .
۶-سپس روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغ اضافیشان کشیده شود سپس برای سرو رویشان پنیر پارمسان پاشیده و به همراه سس مارینارا یا پستوی ریحان سرو نمایید.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader