true

ویژه های خبری

true
    امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

دشتستان بزرگ: برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن می‌شوند. در این اینفوگرافیک با سه ماده غذایی که با دوبار گرم کردن سمی می‌شوند آشنا می‌شوید.

این روزها به دلایل مختلف افراد غذای باقیمانده‌شان را در فریزر می‌گذارند و مجدد آن را مصرف می‌کنند. این موضوع اشکالی ندارد اما در برخی موارد می‌تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. متاسفانه، دوباره گرم کردن بعضی غذاها می‌تواند شما را در معرض مسمومیت غذایی قرار دهد.

این مواد غذایی را هرگز دوبار گرم نکنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader