true

ویژه های خبری

true
    امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

دشتستان بزرگ: با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر و معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران سی و دومین سالگرد شهادت شهید صادق گنجی در دشتستان برگزار شد.

به گزارش دشتستان بزرگ، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در آیین پاسداشت سی و دومین یادواره شهید صادق گنجی در دشتستان با اشاره به جایگاه، شان و شخصیت شهدا در جامعه و نزد ایزد منان اظهار داشت: به گفته مقام معظم رهبری شخصیت و جایگاه شهدا همچون شهید صادق گنجی باید به جامعه معرفی شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شخصیت شهید گنجی را بین‌المللی دانست و خاطرنشان کرد: شهید صادق گنجی که مأموریت آن در پاکستان به پایان رسیده بود با اینکه خودش می‌دانست در لیست ترور قرار دارد ولی ترس و واهمه نداشت و به شهادت رسید.

معاون رئیس جمهور، شهدا را رسولان دوران امروز جامعه دانست و خاطر نشان کرد: استان بوشهر در عرصه مقابله با استعمار و استبداد دارای ۵ قرن قدمت و این درحالی است که ۴ بار انگلیسی‌ها به بوشهر تهاجم کردند و هر بار مردم سلحشور استان بوشهر با محوریت روحانیون برابر آنان ایستادند و شکست دادند.

وی با بیان اینکه ۳۲ سال از شهادت شهید گنجی گذشته است تصریح کرد: یادواره این شهید برگزار می‌شود تا اندیشه‌های این شهید والامقام در جامعه ترویج شود و دشمن دقیقاً از همین مسیر ترس دارد که فرهنگ شهادت در جامعه گسترده شود.

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: حقیقت انقلاب اسلامی شهید صادق گنجی است و وظیفه ما است که این شخصیت ها را به نسل‌های بعد معرفی کنیم و همانطور که حرکت مکتب ساز رئیسعلی ها و مجاهد برازجانی ها شخصیتی مثل شهید گنجی تربیت کرد این حرکت شهدا هم با روایت صحیح و انتقال درست مفاهم به آینده می توانند نسل‌های آینده را بسازند.

معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه شهدا بعنوان سرمایه باید به جامعه معرفی شوند، افزود: اگر قرار است شخصیتی الگو و قهرمان و بعنوان نمونه یک انسان رشد یافته در رابطه با او صحبت شود شخصیت شهید صادق گنجی از جمله این افراد است.

قاضی زاده هاشمی با اعلام این که دشمن توان تحمل شهدا را ندارد، گفت: شهدا رسولان امروز هستند، کسانی که دستور خداوند را در باور و رفتار خود در جامعه نشان دادند و به همین خاطر محبوب و دوست داشتنی و در قلب ها قرار می گیرند.

شهید صادق گنجی سفیر فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لاهور پاکستان در ۲۸ آذر سال ۶۹ به دست کوردلان گروه موسوم به سپاه صحابه، به عنوان نخستین سفیر فرهنگی در راه بیداری اسلامی به درجه رفیع شهادت نائل شد.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader