| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
|---|---|---|---|---|---|---|
| « آذر | ||||||
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | |||
- ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ ساعت درج خبر:۱۲:۳۷
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ : معاون سلامت دامپزشکی استان بوشهر گفت: ذبح دامها در روز عید قربان با نظارت بازرسان و رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام می شود.
به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از روابط عمومی این اداره کل؛ دکتر محمد مهدی سیمرونی با اشاره خطاب به مردم و شهروندان اظهار داشت: ذبح دام قربانی حتما باید طبق پروتکلهای بهداشت فردی و اجتماعی و همچنین هشدارها مبنی بر پیشگیری از انتقال ویروس کرونا و همچنین بیماریهای مشترک بین انسان و دام بخصوص بیماری تب کریمه کنگو انجام شود.
وی تصریح کرد: در جهت پیشگیری از هر گونه آلودگی و انتقال بیماری مشترک بین انسان و دام و برابر هماهنگیهای بعمل آمده در روز عید سعید قربان اکیپ های ثابت و سیار شبکه های دامپزشکی شهرستانها بر ذبح دامهای قربانی شهروندان را تحت نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی نظارت خواهند کرد که لازم است مردم و شهروندان از این ظرفیت به منظور حفظ سلامتی خود، خانواده و جامعه بخوبی استفاده کنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان بوشهر اشاره کرد : حتماً پس از نگهداری لاشه دام بمدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال، گوشت قربانی توزیع و مصرف شود.
دکتر سیمرونی از ساماندهی اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی در روز عید سعید قربان خبر داد و تاکید کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و همچنین همزمانی عید سعید قربان با تشدید دمای هوا و آغاز فعالیت بندپایان و حشرات در بین دام ها، کارشناسان این اداره کل با حساسیت بیشتر نسبت به سنوات گذشته کار بازرسی بهداشتی از لاشه دام های قربانی را در دستور کار خود قرار داده که شایسته است شهروندان در این خصوص با کارشناسان دامپزشکی همکاری لازم را بعمل آورند.
چگونه پروتکلهای بهداشتی را در عید قربان رعایت کنیم؟
🔷گوسفند قربانی را از مراکز مجاز سفارش دهید و تنها باشه آن را تحویل بگیرید
🔷ذبح گوسفندان در کشتارگاههای مجاز و یا در مکانهای مشخص در شهر که از قبل تعیین شده و با نظارت مستقیم دامپزشکی انجام شود
🔷اگر هنگام ذبح در محل حضور داشتید فاصله ۱٫۵ متری را رعایت کنید
🔷قصاب و همه افراد حاضر در محل از ماسک و دستکش استفاده کنند.
🔷در محل ذبح گوسفند از تهویه مناسب و جریان هوا اطمینان پیدا کنید
🔷پس از ذبح محیط را با شوینده بشویید و زباله ها را به روش بهداشتی جمع کرده و دور بیندازید
🔷گوسفندانی که بیمار به نظر میرسند را خریداری نکنید
🔷از کشتار دام در خانه خودداری کنید
🔷 به جهت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو گوشت را ۲۴ ساعت در دمای یخچالی نگهداری و قبل از خردکردن گوشت، تخته گوشت، چاقو و سطوح آشپزخانه را ضدعفونی کنید
🔷هنگام پاک کردن، شستن و خردکردن و بسته بندی از ماسک و دستکش استفاده کنید
🔷هنگام خرد کردن گوشت از زدن دست به چشم و صورت خودداری کنید.
دیدگاه ها