ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« آذر | بهمن » | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
- ۱۰ دی ۱۳۹۸ ساعت درج خبر:۱۱:۱۱
- بدون دیدگاه

دشتستان بزرگ- نسیبه غلامی: مخاطبین محترم دشتستان بزرگ، این هفته سعی دارین تا شما را با پخت یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین کیک ها آشنا کنیم.
مواد لازم جهت پخت کیک زبرا:
شکر: یک و یک چهارم پیمانه
آرد: دو پیمانه و دو قاشق غذاخوری
شیر: نصف پیمانه
روغن: نصف پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ: سه عدد
روش پخت:
تخم مرغ، شکر و وانیل را ۵ دقیقه هم می زنیم سپس شیر و روغن را اضافه می کنیم.
بعد از آن، آرد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه می کنیم.
مواد رو دو قسمت کرده به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کرده، قسمت دوم را ساده نگه می داریم.
مواد را با ملاقه وارد ظرف پخت می کنیم به این روش که یک ملاقه مایع شکلاتی و روی همان مایع شکلاتی یک ملاقه مایع ساده می ریزیم و همین طور تا اخر ادامه می دهیم. در پایان، ظرف را در فری که از قبل در دمای ۱۸۰ گرم شده بود به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.
کیک ما آماده ست…
دیدگاه ها