true

ویژه های خبری

true
    امروز چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

دشتستان بزرگ: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت بوشهر از صدور فوری مجوز تاسیس و پروانه بهره‌برداری واحدهای تولیدی خبر داد و گفت: فرآیند صدور مجوزهای صنعتی، معدنی و صنفی در این استان به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود، صدور جواز تأسیس برای فعالیت‌های صنعتی و تولیدی به شرط آنکه متقاضی مدارک لازم را به‌طور کامل ارائه دهد؛ یکروزه انجام می‌شود که همه فرآیند صدور این مجوزها لکترونیکی است و تنها مرحله نهایی به مراجعه حضوری نیاز دارد.

به گزارش دشتستان بزرگ، مهدی صفوی ادامه داد: صدور پروانه‌های کسب نیز از سوی اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف به‌صورت تمام الکترونیک انجام می‌شود و طبق بازخوردهای دریافتی، میانگین زمان صدور پروانه کسب حدود یک هفته برای واحدهای صنفی است.

 

صدور ۶۰۰ جواز تأسیس صنعتی

وی با اشاره به صدور بیش از ۶۰۰ جواز تأسیس صنعتی در استان خاطرنشان کرد: ۱۲۲ طرح دارای پیشرفت بالای ۶۰ درصد است که تکمیل آنها زمینه ساز اشتغال ۴ هزار و ۴۳۸ نفر خواهد بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر ادامه داد: صدور ۴۹ فقره پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی در استان نیز از جمله دیگر اقدامات این اداره می باشد که این واحدهای صنعتی با سرمایه‌گذاری ۲۸ هزار و ۷۴۴ میلیارد ریال و اشتغال هزار و ۲۰۰ نفر وارد مدار تولید شدند.

 

ایجاد اشتغال بیش از هزار نفر در صنایع کوچک

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت بوشهر با اشاره به روند اجرایی شدن طرح‌های دارای جواز تأسیس، گفت: در همین مدت ۴۹ پروانه بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری ۲۸ هزار و ۷۴۴ میلیارد ریال صادر شده که منجر به ایجاد اشتغال در واحدهای صنعتی در صنایع کوچک برای یکهزار و ۹۷ نفر شده است.

وی بیان کرد: در بخش معدن نیز سال گذشته سه فقره پروانه بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری ۱۷۹ میلیارد ریال و اشتغال ۱۸ نفر صادر شد، اما به‌طور کلی، اشتغال معادن این استان نسبت به صنعت پایین‌تر است زیرا بیشتر معادن غیرفلزی مانند گچ، شن و ماسه و آهک هستند.

صفوی افزود: ۷ واحد صنعتی راکد نیز طی یکسال گذشته با اشتغال ۵۲ نفر و ۲۲ معدن با اشتغال ۱۴۳ نفر در استان بوشهر با رفع مشکلات آنها وارد چرخه فعالیت شد.

 

اصناف ضعیف، ادغام می شوند

مدیرکل صمت استان بوشهر اذعان داشت اظهار داشت: تخلفات صنفی و تصمیمات لازم در این زمینه را کمیسیون نظارت استان یا شهرستان ها بررسی می کند، در اصناف دنبال چابک سازی بوده، برخی از اتحادیه ها که ضعیف عمل می‌کنند را با اتحادیه مشابه دیگر ادغام می کنیم، همچنان قابلیت ادغام بقیه اتحادیه ها در استان بوشهر وجود دارد.

صفوی تصریح کرد: هیئت رئیسه اتحادیه ها با انتخابات مشخص شده که سال گذشته ۳۰ انتخابات داشته ایم، اداره صمت متولی حوزه فرش ما می باشد، سال گذشته ۷۶ میلیارد تومان تسهیلات به فرش و بافنده ها اختصاص داده ایم، ۱۲ هزار نفر بافنده انواع فرش در استان بوشهر را تولید می کنند‌‌.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر، صدور پروانه کسب برای برای یکهزار و ۳۲۴ مورد ماشین‌آلات سیار راه‌سازی، برگزاری ۳۰ نمایشگاه عرضه مستقیم کالا، ساماندهی واردات کالا از طریق ملوانی با تعیین یکهزار و ۴۰۰ قلم کالا در کارگروه ماده ۴ که واردات از مسیر ملوانی تسهیل شده و بوشهر سهم حدود چهار میلیارد دلاری در این حوزه دارد و تخلیه کالاهای رسوب‌شده در گمرکات را از دیگر فعالیت‌های سال گذشته عنوان کرد.

مدیرکل صمت استان بوشهر اضافه کرد: در جنگ ۱۲ روزه هیچ گونه کمبودی در توزیع کالاهای اساسی در استان بوشهر نداشته ایم، یکی از تکالیف ما حوزه بازرسی است که پر چالش بوده و توقعات مردم، رعایت قیمت ها با قیمت مناسب بوده است، بازرسی ما به صورت روزانه فعال است، در عسلویه مواد خطرناکی داشتیم که ذخیره سازی شده بود و به سرعت تخلیه آنها را در زمان جنگ ۱۲ روزه انجام دادیم.

مهدی صفوی اذعان داشت: در خصوص ساماندهی کالای ته لنجی تلاش کرده و سفرهای معوق و جدید در حال انجام است، معافیت های خوبی وجود دارد و سهم خوبی برای استان بوشهر در نظر گرفته شده است.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader