ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« آذر | بهمن » | |||||
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
- ۱۲ دی ۱۳۹۶ ساعت درج خبر:۹:۵۹
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ: سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای پایش و نظارت مستمر شرکتها و سردخانهها بیش از ۹ تن محصولات لبنی و پروتئینی فاسد در بوشهر کشف و امحاء شد.
به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از تسنیم؛ حسن فخرایی صبح امروز در نشست شورای سلامت بوشهر با تاکید بر توسعه زیرساختهای سلامت مردم اظهار داشت: یکی از مهمترین زیرساخت سلامت مصرف مواد غذایی سالم است که این مهم در اولویت برنامهها قرار دارد.
وی با تاکید بر پایش و بررسی مواد غذایی توسط بازرسان در بازار افزود: با توجه به اهمیت و حساسیت عرضه مواد غذایی، بازرسان بهداشت محیط و حرفهای باهدف تأمین سلامت مصرفکنندگان، تمامی محصولات غذایی را از تولید تا مصرف با دقت و جدیت رصد میکنند.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از پایش مواد غذایی در سردخانهها خبرداد و گفت: نظر به ارتقای سلامت جامعه و کنترل عوامل محیطی تمامی مراکز توزیعکننده مواد غذایی بهویژه سردخانهها و انبارهای شرکتهای بزرگ نگهدارنده مواد غذایی در شهرک صنعتی ۲ و منطقه تنگک بوشهر پایش دقیق شد و در این حوزه بازرسان بهداشت محیط کیفیت و هویت مواد غذایی را مورد ارزیابی قرار میدهند.
فخرایی از کشف بیش از ۹ تن محصولات لبنی و پروتئینی فاسد در بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این بازرسیها ۹ هزار و ۷۰۹ کیلوگرم محصولات پروتئینی و لبنیات مانند شیر، دوغ، ماست، پنیر، کالباس، سوسیس، همبرگر، سس مایونز، کباب و دیگر مواد غذایی فاسد و تاریخمصرف گذشته شناسایی و پس از طی مراحل قانونی و قضایی ضبط و در سایت دفن زباله شهری امحاء شد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر با اشاره به اینکه پرونده متخلفان به مراجع قضایی ارجاع داده شد تأکید کرد: با توجه به اینکه عرضه محصولات لبنی و پروتئینی تابع شرایط خاص بهداشتی میباشد در این رابطه، تاریخهای تولید، انقضاء و ویژگیهای نگهداری محصول ملاک ارزیابی قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ برای شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان بهصورت شبانهروزی پاسخگو میباشد.
دیدگاه ها