ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« تیر | شهریور » | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
- ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت درج خبر:۱۶:۳۳
- بدون دیدگاه
کیک #میوه ای همیشه خوش عطر ترین #کیک بوده .چون میوه تازه طبیعی ترین مزه رو به کیک میده و عطرش هم که دیگه نگو… مواد لازم: آرد / ۲۰۰ گرم (میتونید اگه خمیرتون خیلی شل بود, تا ۵۰ گرم هم زیادتر بریزید) بکینگ پودر / ۱/۲ قاشق چایخوری نمک / ۱/۲ قاشق چایخوری شکر / ۱۰۰ گرم کره / ۸۰ گرم تخم مرغ / ۲ عدد رنده پوست پرتقال / ۱ قاشق چایخوری وانیل / ۱ قاشق چایخوری شکر قهوه ای / ۱ قاشق غذاخوری (اگه نداشتید میتونید حذفش کنید ) میوه های دلخواه ریز شده (من توت فرنگی و هلو داشتم ) طرز تهیه: شکر و کره را با همزن برای ۳ تا ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم بزنید. رنده پوست پرتقال، وانیل، شکر قهوه ای را هم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید تا خمیر نسبتاً شل و چسبنده داشته باشید. دستهاتونو کمی چرب کنید و خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و بگذارید لای کاغذ روغنی و صاف کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید. در این حین میوه ها را خرد کرده و قالب را چرب کرده و کمی آرد بپاشید. فر را هم روی ۱۸۰ سانتی گراد گرم کنید. یک لایه از خمیر را ته قالب باز کنید.. میوه ها را روی خمیر بریزید و سپس خمیر بعدی را به اندازه گردو، گلوله گلوله کنید و روی میوه ها با فاصله قرار دهید
کیک را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. (من ۲ دقیقه آخر هم روی کیک را زرینه کنید ( زرده تخم مرغ زده شده بمالید ) تا خوشرنگ شود. مطلب اختصاصی مامی سایت تهیه و ارائه: خانم فاطمه مرزبان – مامی سایت
دیدگاه ها