true

ویژه های خبری

true
    امروز جمعه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
دشتستان بزرگ: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: در هفته صرفه‌جویی آب (یکم تا ۷ تیرماه) برنامه‌های فرهنگی و آموزشی مختلفی در راستای ترویج فرهنگ صرفه جویی اجرایی می شود.
 
عبدالحمید حمزه‌پور افزود:صرفه جویی در مصرف آب یک وظیفه همگانی بوده و برنامه های پیش بینی شده زمانی اثربخش بوده که مردم نیز با رعایت الگوی صحیح مصرف آب و صرفه جویی در مصرف فرصت استفاده از آن را برای نسل های آینده نیز فراهم کنند.
 
وی ضمن بیان این که مشارکت مردم زمینه ساز برطرف کردن مشکلات بوده اضافه کرد: در غیر این صورت همیشه با بحران آب مواجه بوده و با مشکلات کنار نمی آییم.
 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اذعان داشت: بیش از ۸۰ تا ۹۰درصد منابع آبی استان بوشهر، در خارج از استان تامین می شود، از همین رو مسافتی طولانی طی شده و هزینه بسیار زیادی در پی دارد، آب تولیدی آبشیرین کن نیز هزینه بسیاری به دنبال داشته و از همین رو مدیریت مصرف از اهمیت بسیاری برخوردار است.
 
حمزه پور ضمن اشاره به این که مدیریت مصرف راهکارهای بسیاری داشته اظهار داشت: با همکاری مردم در صورت کاهش مصرف آب، قیمت آب در قبض نیز به صورت تصاعدی پایین آمده و دارای منفعت برای صاحب انشعاب است.
 
وی ضمن بیان که استفاده از ابزارآلات و شیرآلات کاهنده اهمیت بسیاری در کاهش مصرف آب داشته ادامه داد: باید دقت شده آب شرب بهداشتی برای مصارف دیگری چون شستشوی خودرو، منزل و یا آبیاری درختان مورد استفاده قرار نگیرد.
 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در ادامه افزود: ۶۰ تا ۷۰ درصد آب شرب مصرفی را استفاده بهداشتی(حمام و آشپزخانه) تشکیل می دهد، بنابراین صرفه جویی در چنین مواقعی نیز مهم بوده و باید مورد توجه قرار بگیرد.
 
حمزه پور اضافه کرد: گاها شاهد هدر رفت بسیار آب زمان آبگیری توسط مخازن ذخیره منازل بوده ایم، امری که باید ضمن مدیریت صحیح با بستن به موقع شیر مخازن از رخداد آن جلوگیری شود.
 
وی اذعان داشت: شکستی لوله ها تاثیر بسیاری در هدر رفت آب داشته و شهروندان می توانند ضمن تماس با شماره ۱۲۲، شکستی لوله ها و یا دیگر نواقص رخ داده را اطلاع داده تا توسط سایر همکاران ما نیز ضمن خدمت دهی ۲۴ساعته نسبت به رفع نواقص اقدام شود.
 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: امید است شهروندان در بحث نگهدادی کنتور همکاری لازم را داشته و اگر کنتوری مشکل داشته به موقع اقدام کرده تا هزینه زیادی در آینده پرداخت نشود.
 
حمزه پور ادامه داد: تمامی همکاران در شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به صورت ۲۴ساعته مشغول خدمات دهی بوده تا با حداقل تنش آبی شاهد گذران تابستان باشیم، جای جای استان بوشهر از جنوب گرفته تا شمال مشغول به فعالیت بوده تا تمامی مراحل خدمت رسانی به مردم از توزیع آب تا مدیریت آن به خوبی انجام شود.
 
وی خاطرنشان کرد: اکنون پروژه های بسیاری در سطح استان در دست اجرا بوده تا مشکلات به آمار حداقلی خود برسد.
 
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز گفت: هفته اول تیرماه همزمان با شروع فصل گرما، هفته صرفه جویی نامگذاری شده است.
 
بیات افزود: اصلاح الگوی مصرف شعاری بوده که نیازمندفرهنگ سازی پایدار است، رفتارهای اصلاح مصرف باید احساس شده و شاهد نهادینه سازی آن باشیم، چرا که نیاز بوده به یک فرهنگ در تمامی عرصه های مصرف تبدیل شود.
 
وی ضمن بیان این که برای صرفه جویی، به اتحاد گروهی و همبستگی افراد نیاز است، اضافه کرد: خانواده نخستین مجموعه مرتبط با آب بوده و پتانسیل بسیاری داشته تا نسبت به حذف باورهای غلط اقدام کند.
 
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اذعان داشت: بانوی ایرانی در خانواده ها نقش کنترل کننده در ساختار و چهارچوب اجتماعی و نظام خانواده را دارد، اثر گذاری در شیوه های مصرف، ششتسو، پخت و پز، مصارف باغچه و… با مدیریت بانوی یک خانواده شکل می گیرد، البته آموزش عملی از طریق رفتار متقابل به اعضای خانواده نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است.
 
بیات ضمن اشاره به این که هفته صرفه جویی در مصرف آب از ۱ لغایت ۷تیر ماه بوده بیان داشت: شنبه مدیریت مصرف آب، انرژی در خانواده تعریف شده است، یک شنبه نیز به عنوان مدیریت مصرف آب، انرژی و افکار عمومی و رسانه نامگذاری شده است، عنوان روز دوشنبه نیز مدیریت مصرف آب و انرژی صنعت و معدن سازمان های عمومی و موسسات خصوصی می باشد.
 
وی شعار روز سه شنبه را مدیریت مصرف آب، انرژی غذا و منابع طبیعی و حفظ محیط زیست عنوان نموده و تصریح کرد: مدیریت مصرف آب، انرژی خدمات شهری و روستایی جلب مشارکت های مردمی و خیرین شعار روز چهارشنبه بوده و شعار پنج شنبه نیز مدیریت مصرف تب و انرژی، اقتصاد و حقوق شهروندی است، آخرین روز از این هفته شعار مدیریت مصرف آب و انرژی و آموزه های دینی را به خود اختصاص داده است.
 
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ادامه داد: استفاده از آموزه های دینی در خصوص مصرف بهینه آب مورد توجه ما قرار گرفته و معرفی شیوه های صحیح مصرف با اتکا به تعالیم دینی اهمیت بسیاری دارد، در این زمینه پرهیز از اصراف نیز نکته ای مهم به شمار می رود.
 
بیات افزود: با توجه به شرایط استان بوشهر انتظار است، جایگاه آب در این استان مشخص شده و ارزش اقتصادی آن تشریح شود، عدم وجود منابع آبی در استان نیز قابل توجه توجه بوده است.
 
وی اضافه کرد: از منابع آبی پایدار در استان بوشهر آب شیرین کن بوده که حال از آن استفاده می شود، البته مردم باید از آن آگاه شوند، نقش رسانه ها در این زمینه اهمیت داشته و ارتقاع سطح فرهنگ جامعه نیز و برای فرهنگ سازی با آموزش روش های کاربردی در اصلاح الگوی مصرف نقش مهمی در این راستا بوده است.
 
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ضمن بیان این که نیاز بوده باورهای غلط مردم در خصوص مصرف بالای آب اصلاح شده تا مصرف مدیریت شود، اذعان داشت: با آگاه سازی رسانه ها مدیریت مصرف آب باید بهینه شود، صرفه جویی آب، رسانه، جمعیت، مدیریت منابع آبی و بحران، کلمات کلیدی در این عرصه به شمار می رود.
 
بیات تصریح کرد: تابستان گذشته مشکلات جدی آب داشتیم، در برخی مناطق از جمله دشتستان شرایط بسیار سخت بود و از صبر و تحمل مردم استان و دشتستان در معضل تامین آب به سبب نهایت همراهی و همکاری باید قدردانی کرد.
 
وی افزود: در شرکت آب و فاضلاب راهبردها را می توان استفاده از آب دریا، تامین منابع آبی پایدار و نمک زدایی آب و استفاده از آن دانست.
 
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اضافه کرد: در استان بوشهر بیش از ۱۰۰هزار مترمکعب آب شیرین کن در دست اقدام قرار گرفته و بازسازی شبکه آب از اولویت های ما بوده است، در خصوص پروژه های بعد از بحران نیز می توان به نوسازی شبکه سایر شهرهای دشتستان، احیای منابع محلی در برازجان (۶حلقه چاه)، انتقال آب چاه های محلی به مخزن ۱۵۰۰۰در برازجان، اجاره ۵حلقه چاه کشاورزی در دشتستان (۲مورد برازجان و یک مورد در شهرهای تنگ ارم، وحدتیه، شبانکاره) اشاره کرده که مجموعا ۱۸۰۰مترمکعب در روز آب وارد شبکه می شود.
 
بیات ضمن بیان این که احیا و کف شکنی ۵چاه در دیر در دستور کار قرار گرفته و ۲۰درصد پیشرفت داشته است، اذعان داشت: کارهای بهداشتی کردن آب در دستور کار قرار گرفته و علوم پزشکی نظارت کامل بر آن دارد.
 
وی اظهار داشت: آب شیرین کن ۸۵۰۰مترمکعبی آبپخش و سعدآباد، ۶۵۰۰متر مکعبی دالکی و وحدتیه و آبشیرین کن ۳۵هزار مترکعبی بوشهر نیز در حال اجرا است.
 
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در خصوص آبشیرین کن ۱۷هزار مترمکعبی شهر برازجان نیز گفت: این آب شیرین کن در بوشهر اجرا شده و در مرحله فراخوان سرمایه گذار است، در آینده آب تهیه شده از آن با لوله کشی به برازجان منتقل شود.
 
بیات خاطرنشان کرد: اصلاح و نوسازی بخشی از شبکه آبرسانی در بوشهر، برازجان و جم توسط استان های معین در حال انجام بوده که اکنون شبکه های در حال اصلاح برای بوشهر ۷۲۵۰ و ۴۲۴۰ متر می باشد، در برازجان نیز ۵۵۰۰متر اصلاح و نوسازی توسط استان شیراز صورت گرفته و در کنار آن قرار بوده که ۴۹۰۰متر توسط استان مشهد انجام شود، اکنون نیز تجهیز کارگاه در حال انجام است.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader