true

ویژه های خبری

true
    امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
واکنش شرکت آب منطقه ای استان بوشهر به اظهارات اخیر شورای تنگ ارم:  

دشتستان بزرگ: چندی پیش نامه ای سرگشاده از سوی اعضای شورای تنگ ارم به استاندار بوشهر در پایگاه خبری دشتستان بزرگ، منتشر شد.
مطلبی تحت عنوان ” آب آشامیدنی مردم تشنه ما را نفروشید!” که در آن به واگذاری انشعاب آب آشامیدنی آن منطقه به کشاورزی ارم اشاره شده بود.

 

 

شرکت آب منطقه ای بوشهر نیز با ارسال جوابیه زیر، نسبت به این مطلب واکنش نشان داد:

 

سردبیر محترم پایگاه خبری دشتستان بزرگ

با سلام و احترام

با توجه به انتشار مطلبی با تیتر “آب آشامیدنی مردم تشنه ما را نفروشید!” در آن پایگاه خبری، ضمن تشکر از حساسیت جنابعالی نسبت به صیانت از منابع آبی شهرستان دشتستان، جوابیه زیر جهت تنویر افکار عمومی و انتشار حضورتان ارسال می گردد.

۱. شرکت سهامی آب منطقه ای، برای رفع مشکلات آب شرب تنگ ارم، با صرف هزینه ای بالغ بر ۲۱۰ میلیارد ریال اقدام به احداث سد شهدای تنگ ارم نمود و با تلاش فرزندان متخصص و بومی استان بوشهر و حمایت همه جانبه استاندار محترم، در سال ۱۳۹۷ عملیات اجرایی این سد به پایان رسیده و در همان سال آبگیری شد. با آبگیری این سد، سالانه بیش از ۴ میلیون مترمکعب رواناب با کیفیت در مخزن سد ذخیره شده ودر اختیار برنامه ریزان بخش آب قرار می گیرد.

۲. با اتمام عملیات اجرایی سد، برداشت آب آن توسط شرکت آب و فاضلاب روستایی (که هم اکنون در شرکت آب و فاضلاب استان ادغام شده است) آغاز و خط لوله انتقال آب برای بخش تنگ ارم توسط آن شرکت احداث گردیده و هم اکنون آب شرب آن بخش از مخزن این سد برداشت می شود.

۳. تاکنون هیچ گونه مجوزی توسط شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر برای تامین آب کشاورزی یا صنعت از مخزن این سد، جهت هیچ فرد حقیقی یا حقوقی صادر نشده است. همچنین نویسندگان نامه مذکور مدعی شده اند که آب منطقه ای مجوز برداشت از خط انتقال آب را صادر نموده است و این در حالی است که خط انتقال در اختیار شرکت آب و فاضلاب استان است و در حوزه اختیارات شرکت آب منطقه ای نمی باشد.

۴. شایان ذکر است حجم آب پشت سد تا افق ۲۰ ساله، همواره بیش از نیاز آب شرب آن منطقه خواهد بود و شرکت آب منطقه ای بوشهر به عنوان متولی منابع آب استان، ضمن تامین آب شرب پایدار مورد نیاز آن بخش، این اختیار را دارد تا آب مازاد سد را براساس احجام برنامه ریزی شده در مطالعات آن بر اساس اولویت شرب، صنعت و محیط زیست، برای سایر کاربری ها جهت ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در آن منطقه تخصیص دهد.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader