ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« شهریور | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
- ۰۴ مهر ۱۴۰۴ ساعت درج خبر:۱۴:۵۵
- بدون دیدگاه
هیاهوی گوشتهای آلوده وارداتی از مغولستان؛ حقیقت از زبان سازمان دامپزشکی
مدیر کل دفتر قرنطینه سازمان دامپزشکی کشور با تکذیب شایعات اخیر درباره ورود گوشتهای آلوده از مبدا مغولستان به ایران تأکید کرد: محمولههای توقیفی و گوشتهایی که آلوده تعبیر شدند در همان مرحله نخست در مرز ضبط شدند و به هیچوجه وارد بازار نشدند.
به گزارش دشتستان بزرگ ، طی روزهای اخیر خبر ورود محمولههای گوشت آلوده از مبدا مغولستان به کشور در فضای رسانهای بازتاب گستردهای داشت. ماجرا از آنجا آغاز شد که در مرز، چند محموله دامی به دلیل اینکه تاریخ مصرفشان گذشته بود، شناسایی و توقیف شدند.
داوود اماناللهی، رئیس دفتر قرنطینه و امور بینالملل سازمان دامپزشکی، در واکنش به این موضوع گفت: این ماجرا صرفاً شیطنت رسانهای بود. این محمولهها در همان مرحله نخستین کنترلها در مرز متوقف شدند و به هیچ عنوان وارد بازار مصرف نشدند. گوشتهای وارداتی پیش از ورود به چرخه توزیع، تحت آزمایشهای دقیق بهداشتی و دامپزشکی قرار میگیرند و نظارتها بهگونهای است که امکان ورود محصول آلوده به سفره مردم وجود ندارد.
اما نکته مهم این است که سازمان دامپزشکی اعلام کرد: آنچه اهمیت دارد این است که گوشت و فراوردههای دامی پیش از ورود به کشور چندین مرحله، از بررسی ویژگیهای فیزیکی و تصویری گوشت تا تاریخ مصرف، ذبح اسلامی و… آن مورد بررسی و سپس آزمایش قرار میگیرد. اما این گوشتهای وارداتی به دلیل اینکه چندین ماه از تاریخ مصرفشان گذشته بود حتی وارد فرایند آزمایش هم نشدند و در همان مراحل اولیه بررسی مرجوع شدند، بنابراین چطور ادعا میشود گوشتها آلوده بوده و جریانسازی میکنند؟ روشنگری و جریانسازی همراه با داشتن اطلاعات دقیق و علم به موضوع اهمیت بالایی دارد
دیدگاه ها