true

ویژه های خبری

true
    امروز دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴

هم نوشابه‌های رژیمی و هم نوشابه‌های معمولی با بیماری کبد مرتبط هستند

 

نتایج مطالعات اخیر، ارتباط بین نوشیدن مقادیر بیشتر نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر و نوشیدنی‌های رژیمی(کم‌شکر یا بدون شکر) و افزایش خطر ابتلا به بیماری کبد چرب مرتبط با اختلال متابولیک( MASLD) را نشان داد.

 

بیماری کبد چرب مرتبط با اختلال متابولیک(MASLD) شامل تجمع چربی در کبد است که ناشی از نوشیدن الکل نیست. افراد مبتلا به این بیماری در معرض خطر احتمالی مشکلات کبدی قابل توجه و یا سایر بیماری‌ها مانند بیماری قلبی عروقی هستند.

 

بر طبق این تحقیق مصرف بیشتر هر دو نوع نوشابه، با خطر بالاتر ابتلا به MASLD مرتبط است. این مطالعه خطر احتمالی این نوشیدنی‌ها، به ویژه نوشیدنی‌های کم شیرین یا بدون قند را روشن می‌کند.

 

 

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader