| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
|---|---|---|---|---|---|---|
| « تیر | شهریور » | |||||
| 1 | 2 | 3 | ||||
| 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
| 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
| 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
| 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
- ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ ساعت درج خبر:۲۰:۰۶
- بدون دیدگاه

دشتستان بزرگ- نسیبه غلامی: امروز میخواهم شما را با نحوه پخت کیک آلبالویی را در مواد اولیه آن در این فصل به وفور یافت می شود، آشنا کنم.

مواد اولیه:
۳ عدد تخم مرغ
۲ و نیم پیمانه ارد سفید
نصف قاشق چایخوری پودر هل و پودر وانیل
شکر دانه ریز ۱ پیمانه و نیم
شیر ۱پیمانه می توانید داخل َشیر نصف قاشق چایخوری زعفران ابزده بریزید در صورت تمایل
روغن مایع نصف پیمانه
بارنگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آلبالو سفت و هسته گرفته شده که ۱ قاشق غذاخوری ارد مخلوط کرده ایم نصف پیمانه
نحوه پخت:
تخم مرغ ها و وانیل و شکر را ۵ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ شود بعد شیر را اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم روغن را اضافه می کنیم کمی هم می زنیم در آخر ارد و هل و بکینگ پودر را اضافه می کنیم با لیسک کاملا مخلوط می کنیم کف قالب را چرب کرده و ارد می پاشیم و نصف مایع کیک را داخل قالب ریخته آلبالوها را می چینیم روی خمیر و بقیه خمیر را اضافه کرده در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت تا پخته شود .

دیدگاه ها