true

ویژه های خبری

true
    امروز یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
شیرینی پزی های دشتستان بزرگ:

دشتستان بزرگ- نسیبه غلامی: امروز میخواهم شما را با نحوه پخت کیک آلبالویی را در مواد اولیه آن در این فصل به وفور یافت می شود، آشنا کنم.

مواد اولیه: 

 

۳ عدد تخم مرغ
۲ و نیم پیمانه ارد سفید
نصف قاشق چایخوری پودر هل و پودر وانیل
شکر دانه ریز ۱ پیمانه و نیم
شیر ۱پیمانه می توانید داخل َشیر نصف قاشق چایخوری زعفران ابزده بریزید در صورت تمایل
روغن مایع نصف پیمانه
بارنگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آلبالو سفت و هسته گرفته شده که ۱ قاشق غذاخوری ارد مخلوط کرده ایم نصف پیمانه

 

نحوه پخت:

تخم مرغ ها و وانیل و شکر را ۵ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ شود بعد شیر را اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم روغن را اضافه می کنیم کمی هم می زنیم در آخر ارد و هل و بکینگ پودر را اضافه می کنیم با لیسک کاملا مخلوط می کنیم کف قالب را چرب کرده و ارد می پاشیم و نصف مایع کیک را داخل قالب ریخته آلبالوها را می چینیم روی خمیر و بقیه خمیر را اضافه کرده در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت تا پخته شود .

 

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader