true

ویژه های خبری

true
    امروز جمعه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

دشتستان بزرگ: گفت و گو با قهرمانان ورزش دشتستان کار ساده ای است چرا که ورزشکاران ما ساده و بی آلایش حرف می زنند، توقع خاصی ندارند، حرف دلشان با رفتارشان یکی است، همینکه پای حرفشان بنشینی و آنها دزد دل کنند برایشان کافی است، این هفته با فاطمه تشنه دل، همکلام شدیم، قهرمان دشتستانی دو و میدانی جانبازان و معلولین…

خودتان را معرفی کنید.
«افوض امری الی الله، ان الله بصیر بالعباد» 
سلام،سال نو را تبریک عرض می کنم، امیدوارم که سالی پراز موفقیت و شادکامی داشته باشید.
فاطمه تشنه دل هستم، لیسانس آسیب شناسی اجتماعی و دانشجوی ترم دو تربیت بدنی، دبیر هیت جانبازان و معلولین، مربی دو و میدانی جانبازان و معلولین و افراد با هوش میانه شهرستان دشتستان.

چه شد که به ورزش روی آوردید؟
سال ۸۳ توسط آقای غلامرضا مریدیان این رشته ورزشی به بچه های معلول معرفی شد و من چون فعالیتی نداشتم، ورزش رو ی روزنه امید دیدم و به آن روی آوردم و کم کم به ورزش علاقمند شدم.

تاکنون در کدام رشته های ورزشی و زیر نظر کدام اساتید فعالیت داشته اید؟
من رشته های مختلفی رو به صورت سرگرمی کار کرده ام، ولی به طور حرفه ای دو و میدانی رو ادامه داده ام که زیر نظر آقای تقی پور در بوشهر کار می کردم که موفق به سه تا طلا درپرتاب دیسک ی نقره درپرتاب وزنه و دوتا برنز باشگاهی هم دارم، دو دوره تیمی قهرمان و یه سومی کشوری شده ایم به عنوان ورزشکار.

به کدام مسابقات ورزشی اعزام شده اید؟
من اکثرا مسابقات کشوری با تیم حضور دارم،دوبار بعنوان مربی به تیم ملی جوانان دعوت شدم، سال ۹۱ مسابقات مالزی و سال ۹۶ مسابقات آسیایی امارات که قهرمان این دوره از مسابقات شدیم.
بهمن ماه سال ۹۷ تیم بانوان شهرستان دشتستان رو به مسابقات باشگاهی کشور اعزام کردیم که موفق شدیم با سه طلا و دو نقره نائب قهرمان کشور شویم.

 

 از شاگردان ورزشی خود برایمان بگوئید.
من اکثرا با بچه های جسمی حرکتی و( id) افراد با هوش میانه کار میکنم،هم آقایان و هم بانوان که هرکدام دارای عناوین و قهرمانی هستند.

حمایت مسئولین و اداره ورزش از ورزشکاران را چگونه می بینید؟

خداروشکر اداره ورزش و جوانان تا اونجا که از دستشان بربیاد برای ما دریغ نمیکنند و من از همین جا از آقای کمارج ریئس اداره ورزش وجوانان و آقای فتحی رییس هییت جانبازان معلولین شهرستان تشکر می کنم که همیشه و همجا در کنار بچه ها هستند وباعث دلگرمی آنها می شوند.

 

 به عنوان یک ورزشکار حرفه‌ای چه مشکلاتی در ورزش معلولین دارید؟ مسئولان به مشکلات شما توجه می‌کنند؟
من بعنوان مربی ورزشکاران جانباز و معلول عرض می کنم که مشکلات همیشه هست و بودجه نیست و مسئولان همیشه نگاه مثبتی به معلولین داشته، امیدوارم که نگاه ویژه ای داشته باشند، جایی که ما کار می کنیم، زمین ورزشی شهید گنجی که آقای کمارج همه چیز رو در حق ما تمام کرده و آنجا را اختصاص دادند به ورزش معلولین که احتیاج به مناسب سازی، تکمیل ساخت دالن ها و اطاق هیات است تا همه معلولین الخصوص ویلچرها هم بتوانند از این مجموعه استفاده کنند، ان شا الله با کمک مسئولین بتوانیم جایگاهی در خور معلولین بسازیم و بتوانیم میزبان مسابقات کشوری باشیم.

 چقدر ورزش را در زندگی موثر می‌دانید؟
ورزش در زندگی من خیلی تاثیر گذار بوده، اینکه باعث شده، استقلال شخصیت پیدا کنم، نگرانی، ترس و کنارگیری از جامعه رو رفع کردم. ایجاد حس رقابت سالم، دست یابی به شادابی و نشاط

 

 ورزش معلولین در کشور ما چه جایگاهی قرار دارد؟
در کشورما به واسطه حضور محترم و ارزشمند جانبازان و معلولین در نزد مردم این موضوع همیشه در صدر توجه وزارت ورزش و مقامات ورزش کشور بوده و هست.
فدراسیون‌ ورزش‌های جانبازان و معلولان با توجه به مشکلات در بهترین شکل ممکن و در حد بضاعت خود خدمت‌رسانی کرده و برای پیشرفت در این عرصه قدم برداشته است.

 

 در حال حاضر چه برنامه ای دارید و آیا مسابقاتی پیش رو دارید؟ 
اگه به مشکل برنخوریم بچه ها را آماده می کنیم، با قدرت تمام برای تیر ماه، مسابقات انتخابی تیم ملی و مسابقات جهانی قطر که امیدوارم هستیم یک یا دوتا از بچه ها که رکوردشان نزدیک است بتوانند تمام تلاششان رو انجام دهند که جز انتخابی ها باشند ان شا الله.

 توصیه شما به معلولین و ورزشکاران معلول چیست؟
ورزش همیشه زمینه ای بوده که معلولین و جانبازان کشورمان در آن خوش درخشیده اند. با افتخارآفرینی و مدال آوری در رشته های مختلف ورزشی، معلولین ورزشکار ثابت کرده اند که از انگیزه و توانایی های فوق العاده ای برخوردارند و همیشه یه الگو برای افراد دارای شرایط جسمانی مشابه خود بوده اند. توصیه من به خانواده های دارای معلولیت این است، بچه ها رو تشویق کنید به ورزش هم به استقلال و خودباوری می رسند و هم از انزوا و گوشه گیری بیرون میان،به خاطر اهمیت بسیار بالای ورزش در روحیه و زندگی افراد معلول هم تاثیر به سزایی دارد.

 

 یکی از خاطرات خود در دنیای ورزش را تعریف کنید.
هرروز گذاراندن من با بچه ها خاطره است، امیدوارم از خدا که شاهد موفقیت تک تک آنها در همه زمینه ها باشم تا لذت بخش ترین خاطره برای من رقم بخورد.

 

 خانواده و اطرافیان نیز در پیشرفت شما نقشی داشتند؟
صدالبته که من هرچی دارم از دعای خیر پدرو مادرم است، که از هیچ حمایتی در حق من دریغ نکردن، امیدوارم روزی برسه که بتوانم تمام زحماتشان را جبران کنم.
اطرافیانم که همیشه من رو مورد لطف و محبت خودشون قرار می دهند.

 

 تاکنون مصدوم شده و یا خسته شده اید؟ در خصوص ادامه فعالیت ورزشی خود تصمیم دیگری داشته اید؟
مصدومیت که بله، ولی هیچگاه خسته نشده ام،اگه مربیگری رو انتخاب کردم چون هم بهش علاقه داشتم و هم می خواستم که کاری برای بچه های برازجان و شهرستانم انجام داده باشم.
دوست دارم سطح مربیگری خودم را ارتقا بدم،تا بهتر و بهتر بتوانم در خدمت بچه های جانباز و معلول باشم.

 

 سخن پایانی (هر صحبتی که مدنظر دارید)
من از همه کسانی که به هرنحوه برام زحمت کشیده اند هم روحی هم مالی و هم جسمی تشکر می کنم. جایگاهی رو که الان دارم بعنوان مربی موفق خودم تنها کسب نکردم و بودن عزیزانی درکنار من که بهم امید دادند و مرا حمایت کردند و تنهام نگذاشتند. اگه اسمی از کسی نمیبرم امکان داره بعضی ها از قلم بیفته و دوست ندارم حقی از کسی ضایع بشه براشون بهترین ها رو در سال جدید آرزو می کنم.
البته ی تشکر ویژه از حاجی کمارج و آقای فتحی داشته باشم، که همه جوره ما راحمایت کردند و سختی ها و غرغرهای مارو تحمل می کنند.
و ممنون از شما که وقتتان رو در اختیار من قرار دادید.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader