به گزارش دشتستان بزرگ- عبدالرحیم کردی در گفت وگو با ایسنا- افزود: اکنون ۱۳۰ واحد فعال سرمایه گذاری در منطقه آزاد چابهار فعالیت می کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار خاطرنشان کرد: بهترین مسیر برای حمل و نقل ۹ درصد تجارت جهان از طریق سواحل شمالی دریای عمان یا همان سواحل مکران است که به بیش از ۱۰۰ میلیون تن در سال میرسد.
وی یادآورشد: سه بازار عمده «آسیای میانه، روسیه و شرق اروپا»، «اتحادیه عرب و آفریقا» و «شرق آسیا» مورد توجه تولیدکنندگان جهانی است؛ اما جای مشترکی که دسترسی به همه این بازارها در آن بهینه باشد، چابهار است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار ادامه داد: ۷۰۰ کیلومتر از سواحل مکران از جاسک تا چابهار در اختیار ایران است که ظرفیتی عظیم برای کشور به شمار می رود.
به گفته وی، نقطه تلاقی ۲ سند توسعه سواحل مکران و سند توسعه محور شرق (که در دهه ۶۰ به آن تاکید شده) چابهار است که امروز به عنوان موتور توسعه شرق کشور مطرح است.
کردی خاطرنشان کرد: در سال های گذشته توافقنامه بین ایران، هند و افغانستان، حد و اندازهای بینالمللی به چابهار داده و امروز مهم است تا این منطقه بتواند در یک مسیر آرام و مطمئن به توسعه خود ادامه دهد.
این مقام مسئول ادامه داد: امروز پروژه های چابهار فقط روی کاغذ نیستند، جاده های این منطقه نیز امروز از کیفیت خوبی برخوردار بوده و مراحل ارتقای کیفیت خود را پشت سر می گذارد و مطالعات آزادراه چابهار به کنارک در حال اتمام است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: نگاه دولت در سالهای اخیر به توسعه همه جانبه سواحل مکران به ویژه شهر چابهار به عنوان اصلی ترین کانون فعالیتی این سواحل معطوف شده و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در این مورد عنایت ویژه ای دارند.
کردی افزود: کار کارشناسی ویژه ای روی چابهار انجام شده و در مسیر خاصی دنبال می شود و نگاه و هدف حاکمیت و دولت بر رفع موانع و مشکلات این شهر است.
دیدگاه ها