| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
|---|---|---|---|---|---|---|
| « آبان | دی » | |||||
| 1 | 2 | |||||
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
- ۲۶ آذر ۱۳۹۷ ساعت درج خبر:۸:۳۲
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ: توله نوعی سبزی است که با نام علمی Malva sylvestris همراه با فرارسیدن فصل های پاییز و زمستان به وفور در بسیاری از نقاط استان بوشهر می روید. به گزارش دشتستان بزرگ؛ این سبزی خوراکی مورد علاقه جنوبی ها که در عربی ” خبازی” نامیده می شود به صورت خودرو تا ۶۰ سانتی متر در مزارع، باغ ها و زمین های کشاورزی رشد می کند.
قسمت های مورد استفاده این گیاه ساقه، برگ و گل است که به صورت پخته شده، دمنوش و در برخی نقاط ایران به صورت بورانی مصرف می شود. در استان بوشهر این گیاه پس از برداشت به صورت تمیز شسته و ریز ریز خرد می شود و با میزان آب و نمک مناسب بر روی حرارت بسیار ملایم به مدت چند ساعت بخارپز می شود تا به صورت کاملا نرم و پخته شده استفاده شود.
قسمت های مورد استفاده این گیاه ساقه، برگ و گل است که به صورت پخته شده، دمنوش و در برخی نقاط ایران به صورت بورانی مصرف می شود. در استان بوشهر این گیاه پس از برداشت به صورت تمیز شسته و ریز ریز خرد می شود و با میزان آب و نمک مناسب بر روی حرارت بسیار ملایم به مدت چند ساعت بخارپز می شود تا به صورت کاملا نرم و پخته شده استفاده شود.
دیدگاه ها