| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
|---|---|---|---|---|---|---|
| « فروردین | خرداد » | |||||
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||
- ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت درج خبر:۱۲:۱۵
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ: کاکوری کباب یک چیزی تو مایه های کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می شود و در حرارت بالا برشته می شود.
به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از عصر ایران؛ کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه میشود.
همانطور که می دانید غذاهای هندی پرادویه و تند هستند. و کاکوری هم اینگونه است.
مواد لازم برای کاکوری کباب:
| گوشت چرخ کرده گوسفندی | ۲ فنجان |
| پیاز رنده شده و آب گرفته شده | ۱ عدد |
| پوره سیر و زنجبیل | ۱ قاشق غذاخوری |
| نمک | ۲ قاشق غذاخوری |
| پودر فلفل سیاه | ۱/۴ قاشق غذاخوری |
| گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
| فلفل سبز خرد شده | به مقدار لازم برای طعم دار کردن |
| پاپایا خام خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
| میخک | ۴ عدد |
| دانه هل سیاه | ۱ عدد |
| پودر دارچین | ۱/۸ قاشق غذاخوری |
| دانه زیره | ۱ قاشق غذاخوری |
| جوز هندی رنده شده | ۱/۴ قاشق غذاخوری |
| پیاز سرخ کرده | ۱/۲ فنجان |
| آرد نخودچی | ۱/۴ فنجان |
| تخم مرغ | ۱ عدد |
| حلقه های پیاز | برای تزیین |
| لیموترش | برای تزیین |

طرز تهیه کاکوری کباب:
تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود ۴ ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.
سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.
روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.
حدود ۳۰ دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.
می توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.
مقداری ادویه ی ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.
دیدگاه ها