true

ویژه های خبری

true
    امروز پنج شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

 دشتستان بزرگ: همه‌ی ما و بیش طعم لواشک را دوست داریم، و تمایه داریم انواع لواشک‌های خوشمزه با طعم های مختلف را امتحان کنیم، شما به راحتی می‌توانید در خانه با رعایت نکات بهداشتی یک لواشک خانگی خوشمزه را درست کنید. در این گزارش با طرز تهیه لواشک آلو آشنا خواهید شد.

لواشک خانگی آلو

آلو سیاه به میزان دلخواه

نمک و شکر به میزان دلخواه

طرز تهیه لواشک خانگی آلو

۱. آلو سیاه را از وسط نصف میکنیم و هسته آن را خارج کرده و بدون آب روی حرارت متوسط قرار میدهیم و به دلخواه نمک و شکر اضافه میکنیم

۲. وقتی آب انداخت بگذارید حدود ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزد.

۳. وقتی مواد کاملا پخته شد از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود سپس داخل مخلوط کن ریخته، بعد مواد را داخل سینی که چرب شده بریزید.

طرز تهیه لواشک خانگی آلو

طرز تهیه لواشک خانگی آلو

طرز تهیه لواشک خانگی آلو

طرز تهیه لواشک خانگی آلو

طرز تهیه لواشک خانگی آلو

طرز تهیه لواشک خانگی آلو

طرز تهیه لواشک خانگی آلو

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader