ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« خرداد | مرداد » | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
- ۱۶ تیر ۱۳۹۹ ساعت درج خبر:۹:۵۶
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ :مواد لازم برای سوپ کلم بروکلی و پنیر:
کره یا مارگارین | ۲ قاشق غذاخوری |
هویج رنده شده | ۱/۲ فنجان |
پیاز متوسط خرد شده | ۱ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر خامه ای | ۴۲۵ گرم |
* آب مرغ (یا عصاره مرغ) | ۱ و ۳/۴ فنجان |
شیر | ۱ فنجان |
کلم بروکلی خرد شده | ۲۵۵ گرم |
* آب مرغ (یا عصاره مرغ حل شده در ۱ و ۳/۴ فنجان آب گرم) ۱ و ۳/۴ فنجان
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و پنیر:
کره را در یک ماهی تابه بزرگ و عمیق روی حرارت بگذارید و آب کنید. سپس هویج و پیاز را اضافه کرده، هم بزنید تا نرم شوند.
آرد و کلم بروکلی را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کلم کاملا به آرد آغشته شود. سپس به قابلمه اضافه کنید.
حالا شیر، آب مرغ و پنیر را هم اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط بپزند تا سوپ آماده شود.
دیدگاه ها