ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« تیر | شهریور » | |||||
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
- ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ ساعت درج خبر:۱۲:۴۹
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ: دنیای سسها بسیار متنوع است و برای هر غذایی میتوان سس مخصوص آن را تهیه کرد. غذاهای دریایی از جمله غذاهایی هستند که سسهای مختلفی برایشان تهیه شدهاست. میگو یکی از آنهاست در این گزارش طرز تهیه سس میگو را برایتان آماده کردهایم. با ما باشید.
سس مخصوص میگو برای دو نفر:
میگو ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
کره ۵۰ گرم
فلفل سبز یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
خامه ۵۰ گرم
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق غذا خوری
ادویه کاری نصف قاشق چای خوری
پودر فلفل نصف قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
۱. ابتدا کره را در تابه ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود سپس به آن پیاز و سیر خرد شده اضافه کنید تفت دهید تا سبک شود
۲. کمی بعد به آن فلفل سبز اضافه کنید و دوباره تفت دهید
۳. سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید و میگوها را اضافه کنید
۴. بعد از تفت دادن ادویه ها شامل نمک فلفل زردچوبه و کاری را اضافه کنید
۵. سس گوجه و سپس خامه را به آن اضافه کرده و شعله را خاموش کنید
سس میگو آماده است.
سس میگو ترکیبی برای چهار نفر:
در این سس میتوانید سه قاشق غذاخوری مایونز، دو قاشق غذاخوری کچاپ و یک قاشق چایخوری خردل را با هم ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید تا یک مایع یکدست حاصل شود و سس آسانی را تهیه نمایید.
منبع: تابناک با تو
دیدگاه ها