ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« آبان | دی » | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
- ۱۷ آذر ۱۳۹۹ ساعت درج خبر:۱۳:۳۰
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ :آش جو یکی از آشهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با روشها و مواد بسیار متنوعی در شهرهای مختلف کشور طبخ میشود.
آش جو یکی از آشهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر: تره، جعفری، گشنیز، شوید و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس و برنج و جو پوست گرفته، پیاز و کشک غلیظ زردچوبه و روغن استفاده میشود.
مواد لازم
کشک: نصف پیمانه
جو پوست کنده: یک پیمانه
نخود: نصف پیمانه
عدس: نصف پیمانه
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
سبزی آش: ۱ کیلوگرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
نعنا خشک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا حبوبات و جو پاک شده را که ترجیحا از شب قبل خیسانده شده است با مقداری آب روی حرارت میگذاریم.
کمی زردچوبه را در یک فنجان سرخالی روغن مایع تفت میدهیم و به حبوبات اضافه میکنیم وصبر میکنیم تا کاملا پخته شود.
سپس پیاز را نگینی خرد کرده به همراه مقداری نعنا خشک و زردچوبه کمی تفت میدهیم.
نعنا و پیاز داغی را که آماده کرده ایم به آش اضافه میکنیم.
سپس در نیم ساعت آخر پخت، سبزی را به آش در حال جوش اضافه میکنیم و در ظرف را میبندیم تا خواص سبزی در آن باقی بماند.
بعد از حدود ۱۵ دقیقه کشک را آهسته آهسته به آش اضافه میکنیم و میگذاریم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت کم بجوشد.
در آخر نمک را هم به آن اضافه میکنیم.
دیدگاه ها