ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« شهریور | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
- ۲۲ مهر ۱۴۰۴ ساعت درج خبر:۸:۳۱
- بدون دیدگاه
رژیم کتو ممکن است مغز را از آلزایمر ژنتیکی محافظت کند
تحقیقات جدید نشان میدهد که یک رژیم کتوژنیک پرچرب و کم کربوهیدرات ممکن است با متعادل کردن باکتریهای روده و بازیابی متابولیسم انرژی مغز، مغز را از تغییرات اولیه بیماری آلزایمر در افرادی که از نظر ژنتیکی در معرض خطر هستند، محافظت کند.
وقتی کربوهیدرات میخوریم، مغز ما گلوکز را به سوخت تبدیل میکند؛ اما افرادی که ژن APOE4 دارند، به ویژه زنان، برای تولید گلوکز به انرژی مغز مشکل دارند و این میتواند در آینده منجر به زوال شناختی شود. با تغییر به رژیم غذایی کتو، کتونها تولید میشوند و به عنوان منبع سوخت جایگزین استفاده میشوند. این امر ممکن است با حفظ سلامت سلولهای مغزی، احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.
دیدگاه ها