true

ویژه های خبری

true
    امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

دشتستان بزرگ: رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر از افتتاح قریب الوقوع آزمایشگاه ژنتیک در استان خبر داد.

به گزارش دشتستان بزرگ، علی احمدی زاده در نشست با اصحبار رسانه گفت: آزمایشگاه ژنتیک استان بوشهر با اعتبار ۶ میلیارد تومان آماده‌سازی و تجهیز شده و در ماه‌های آینده راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه استان بوشهر تنها استان فاقد آزمایشگاه جامع ژنتیک است، اعلام کرد: این آزمایشگاه که با اعتبارات ملی و استانی در قرارداد با جهاد دانشگاهی اجرایی شده، اکنون در مرحله سکوبندی قرار دارد و با اتمام این مرحله و اقدامات نرم‌افزاری، بزودی راه‌اندازی می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر در ارتباط با تاخیر پیش‌آمده در افتتاح این مرکز، توضیح داد: برخی از دستگاه‌های آزمایشگاهی وارداتی بودند که در فرآیند واردات در گمرک ماندند و این امر عاملی موثر در تکمیل و راه‌اندازی آزمایشگاه ژنتیک استان بوشهر بود.

وی با اشاره به اینکه  این استان در درمان ناباروری و سرطان دچار محرومیت و عقب ماندگی است، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر قول مساعده داده است تا با جذب اعتبار از محل مسئولیت‌های اجتماعی صنایع در این استان در همکاری با جهاد دانشگاهی، اقدام به راه‌اندازی یک مرکز دولتی درمان ناباروری کند.

احمدی‌زاده گفت: میزان تعیین شده مسئولیت‌های اجتماعی استان بوشهر امسال جهش بزرگی داشته است که می‌تواند تحول بزرگی برای تامین زیرساخت‌های مورد نیاز این استان باشد و  اجرای پروژه راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری به عنوان یکی از نیازهای ضروری این استان نیازمند تخصیص اعتبار از همین محل است.

 

اشتغال‌زایی برای چهار هزار نفر

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر ادامه داد: این مرکز از زمان تشکیل در تیر ماه ۹۶ تا کنون برای چهار هزار اشتغال‌زایی کرده است.

وی با اشاره به اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی از اواخر سال ۹۹، اذعان داشت: تا پایان خرداد ماه امسال یکهزار و ۵۲۲ شغل پایدار برای زنان سرپرست خانواده و مشاغل خانگی ایجاده شده که مورد تایید وزارت کار و رفاه اجتماعی است.

احمدی‌زاده افزود: سال گذشته هشت هزار و ۷۹۳ نفر در مرکز آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان بوشهر به صورت فراگیر آموزش دیدند که افزون بر ۲۰ درصد از این جمعیت جذب بازار کار شده‌اند.

وی گفت: امروز دستیاران بیشتر دندانپزشک‌های استان بوشهر و نسخه‌پیچ‌های داروخانه‌ها دانش آموخته مرکز آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی هستند.

احمدی‌زاده با اشاره به فعالیت‌های آموزشی جهاد دانشگاهی استان بوشهر، ادامه داد: امسال مرکز شکوفایی و کسب کار در این استان ایجاد شده است و برای نخستین بار ۱۰ عنوان رشته جدید در مرکز علمی کاربردی بوشهر راه‌اندازی می‌شود.

 

تصویب ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های پژوهشی، تولید فناورانه و پزشکی

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر از تصویب ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های پژوهشی، تولید فناورانه و پزشکی جهاد دانشگاهی بوشهر خبر داد و گفت: جهاد دانشگاهی استان بوشهر با نگاه فناورانه، تمرکز به نیاز حوزه‌های مختلف از جمله ایجاد کسب و کار پایدار و تبدیل شدن به قطب نفت، گاز و اقتصاد دریا محور از آمادگی لازم برخوردار است.

 

تامین ۱۰۰ قطعه مولد سی باس از خارج

رئیس جهاد دانشگاهی استان با اشاره به ظرفیت ویژه استان در آبزی‌پروری خبر داد: در این راستا، دانش فنی تولید ماهی سی‌باس برای نخستین بار در کشور و غذای زنده آبزیان در دست اجراست که تا کنون موفقیت آمیز بوده است.

وی افزود: شهرک زیست فناوری دلوار نیز با مساحت دو هکتار در دست ساخت است و برای تکمیل آن امسال ۳۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است.

احمدی زاده اعلام کرد: برای تولید بیشتر ماهی سی باس نیازمند واردات مولد از خارج از کشور هستیم که وزیر جهاد کشاورزی برای تامین ۱۰۰ قطعه از آن قول مساعد داده است.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader