true

ویژه های خبری

true
    امروز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

دشتستان بزرگ مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف گفت: در حالی که رشد پروژه های صنعتی دانشگاه شریف شیب صعودی دارد، این رشد در استنفورد تا حدودی ثابت است و به همین علت شریف توانایی رقابت با استنفورد و دیگر دانشگاه های جهان در جذب قراردادهای صنعتی را دارد.

به گزارش دشتستان بزرگ:حسین مختاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا اظهار کرد: مقدار مطلق ارتباط با صنعت دانشگاه های استنفورد و ام آی تی آمریکا بیشتر از دانشگاه شریف است، اما تا حدودی شیب پیشرفت در آنها به حالت اشباع در آمده است.
عضو هیات علمی دانشگاه شریف تصریح کرد: دانشگاه شریف در ابتدای کار با صنعت است و علاقه دانشجویان برای شرکت در پروژه ها و ارائه پژوهش های صنعتی بسیار زیاد است.
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف اظهار کرد: اگر حمایت ها از دانشگاه روز به روز در زمینه پژوهش های کاربردی بیشتر شود، با دانشگاه های بزرگ دنیا رقابت می کند.
به گفته مختاری رشد قراردادهای صنعتی مهمترین مسئله در دانشگاه صنعتی شریف است.
وی ادامه داد: شیب صعودی رشد ارتباط صنعت و دانشگاه شریف و فعالیت در زمینه دانشگاه های نسل سوم نسبت به سال های گذشته در دنیا بی نظیر است.
مختاری عنوان کرد: بیش از ۴۵۰ شرکت دانش بنیان در اطراف دانشگاه شریف شکل گرفته و فضایی مثل منطقه 'سیلیکون ولی' کالیفرنیا با نام 'شریف ولی' یا 'دره شریف' ایجاد شده است.
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه شریف توضیح داد: امسال تقاضای دانشجویان و استارتاپ ها برای استقرار شرکت در پارک علم و فناوری شریف، رشد ۴۰ تا ۵۰ درصدی داشته و رو به افزایش است.
مختاری با اشاره به فعالیت های اخیر دانشگاه صنعتی شریف در خصوص تولید نرم افزارها گفت: در حوزه کاربرد نوآورانه فناوری در ارائه خدمات مالی (فین تک)، آی تی و در زمینه تدوین روش های موثر در بازار بورس برای تصمیم گیری بهتر، دانشگاه محصول و نرم افزار ارائه و وارد بازار کرده است.
وی با بیان اینکه در زمینه پردازش داده ها (Process Data) برای جا به جایی حجم بزرگی از اطلاعات در سیستم های بانکی نرم افزارهایی تولید شده است، ادامه داد: نرم افزار، اطلاعات را شناسایی و تحلیل می کند و الگوهای به دست آمده از این تراکنش ها را پیدا کرده و به مسئولان ارائه می دهد. بنابراین مسئولان سازمان و بانک ها می توانند بر اساس الگو برنامه ریزی کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف توضیح داد: این طرح ها در مجموعه های تخصصی دانشگاه شریف با سرپرستی اعضای هیات علمی و تیم هایی متشکل از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه دانشگاه شریف بیشترین حجم قرار دادهای ارتباط با صنعت را نسبت به سال های گذشته در کشور دارد، اظهار کرد: دانشگاه ۵۴۰ نفر اعضای هیات علمی دارد که از این تعداد ۶۰ درصد آن ها با صنعت در تعامل بوده و قرارداد دارند.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف عنوان کرد: همکاری اساتید با صنعت در حوزه های صنعتی و رشته های مختلف است. حدود ۳۰ درصد از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در پروژه های صنعتی فعالیت می کنند و اکثر رساله های آنها در راستای رفع نیازهای صنعت ارائه و پژوهش می شود.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader