| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
|---|---|---|---|---|---|---|
| « مرداد | مهر » | |||||
| 1 | 2 | |||||
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 31 | ||||||
- ۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ساعت درج خبر:۷:۰۲
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ: جشنواره غذاهای بومی محلی به مناسبت هفته دولت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای چهار فصل بوشهر برگزار شد.
به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از مهر، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر صبح شنبه در آئین افتتاح جشنواره غذاهای بومی محلی اظهار داشت: فنی و حرفهای تلاش ویژهای برای افزایش مهارت و توانمندسازی بانوان در سطح استان دارد. عبدالمجید دراهکی اضافه کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی فرصت بسیار خوبی برای آشنایی خانوادهها با غذاهای سالم است و سنتها و آئینها را به نسل جدید منتقل میکند. وی با اشاره به نقش این جشنواره در ترویج فرهنگ مهارت آموزی، استفاده از غذای سالم و جلوگیری از شیوع انواع بیماریها مانند سرطانها در بین افراد جامعه خاطرنشان کرد: توسعه و ترویج فرهنگ مهارت آموزی در جامعه از دیگر اهداف برگزاری این جشنوارهها است. مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر ادامه داد: ارائه آموزشهای متناسب با سطح توانایی زنان و بر اساس نیاز بازار کار منطقه را به صورت ویژه در دستور کار داریم و در این راستا برای ارتقای سطح توانمندی زنان را به کمک آموزشهای فنی و مهارتی و بر اساس استانداردهای جهانی تلاش میکنیم. وی با اشاره به آداب، رسوم و تنوع غذایی در استان بوشهر بیان کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ استان و معرفی این آداب و رسوم به مردم باشد. دراهکی یکی از مهمترین راهکارهای تقویت اقتصاد خانواده را توانمندسازی زنان به وسیله آموزشهای فنی و حرفهای دانست و افزود: توانمندسازی بانوان با آموزشهای بازار محور با هدف آموزش، تولید، بازاریابی و فروش در دستور کار است.
دیدگاه ها