true

ویژه های خبری

true
    امروز جمعه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
دشتستان بزرگ: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر گفت: توسعه کارگاه‌های تولید کود ارگانیک جزو برنامه‌های اولویت‌دار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر است. کمپوست

به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از مهر؛امراله احمدی در بازدید از کارگاه تولید کود ورمی کمپوست اظهار داشت: با توجه به روند کاهش استفاده از کودها و سموم شیمیایی و به منظور تولید محصولات ارگانیک و توسعه استفاده از کودهای آلی به‌ویژه ورمی کمپوست ایجاد کارگاه‌های تولید کود ارگانیک جزو برنامه‌های اولویت‌دار این مدیریت محسوب می‌شود. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر اضافه کرد: ورمی کمپوست، سبک و فاقد هرگونه بو، عاری از تخم علف‌های هرز و حاوی میکرو ارگانیسم هوازی سفید مانند ازت و باکتری ها است. احمدی ادامه داد: بالا بودن میزان عناصر اصلی غذایی در مقایسه با سایر کودهای آلی و دارا بودن عناصر میکرو مانند آهن، روی، مس و منگنز از دیگر ویژگی‌های کود ورمی کمپوست است. وی بیان کرد: دارابودن مواد محرکه  رشد گیاهی نظیر هورمون ها، قابلیت بالای نگهداری آب و مواد غذایی، فرآوری سریع تر از سایر کمپوست ها، عاری از باکتری های غیرهوازی، قارچ ها و میکروارگانیسم های پاتوژن و قابل مصرف در پرورش همه محصولات کشاورزی است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر افزود: این واحد تولیدی با ظرفیت تولید ۱۵ هزار تن در سال فعالیت دارد و از سال ۱۳۹۰ در زمینی به مساحت چهار هکتار راه‌اندازی شده است.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader