| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
|---|---|---|---|---|---|---|
| « مهر | آذر » | |||||
| 1 | 2 | 3 | 4 | |||
| 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
| 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
| 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
| 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||
- ۱۳ آبان ۱۳۹۷ ساعت درج خبر:۳:۵۰
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ: مدیر جهاد کشاورزی دشتستان گفت: برداشت نخستین کشت گلخانه ای بدون خاک طلای سرخ «زعفران» در این شهرستان آغاز شده است . به گزارش دشتستان بزرگ؛ منصور نوذری در حاشیه بازدید از گلخانه زعفران در شهر برازجان افزود: این گلخانه با همت خانوادگی صمصامی در محل منزل و بصورت مهپاش انجام شده است.
وی در گفتگو با ایرنا یادآورشد: استفاده کم از آب بصورت مهپاش، کشت زعفران بصورت طبقاتی و افزایش تراکم تولید در واحد سطح از مزایای طرح کشت گلخانه ای بدون خاک نسبت به روش طبیعی است. رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش مرکزی دشتستان نیز گفت: از مزایای مهم این طرح برداشت زعفران در محیطی عاری از نور خورشید است. صدیقه قاسمی افزود : دراین روش محیط کاملا کنترل شده است و در صورت تابش نور آفتاب باعث تغییر رنگ و بو محصول می شود.
کارآفرین این طرح نیز در گفت و گو با ایرنا گفت : ایده این کار را امکان سنجی شد و پس از فراگیری آموزش های لازم موفق شدیم این طرح را بصورت خانوادگی به مدت سه ماه انجام دهیم. علی صمصامی افزود: در این طرح از ۲۵۰ هزار پیاز زعفران استفاده شد که پیش بینی می شود سه کیلو برداشت شود. این کارآفرین برازجانی یادآورشد: زعفران پس از برداشت و جداسازی بسته بندی شده و جهت فروش به بازار عرضه خواهد شد. صمصمامی افزود: باتوجه به بازار خوب زعفران قیمت هر کیلوگرم آن در شرایط کنونی بالغ بر ۲۲۰ میلیلون ریال است.
وی در گفتگو با ایرنا یادآورشد: استفاده کم از آب بصورت مهپاش، کشت زعفران بصورت طبقاتی و افزایش تراکم تولید در واحد سطح از مزایای طرح کشت گلخانه ای بدون خاک نسبت به روش طبیعی است. رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش مرکزی دشتستان نیز گفت: از مزایای مهم این طرح برداشت زعفران در محیطی عاری از نور خورشید است. صدیقه قاسمی افزود : دراین روش محیط کاملا کنترل شده است و در صورت تابش نور آفتاب باعث تغییر رنگ و بو محصول می شود.
کارآفرین این طرح نیز در گفت و گو با ایرنا گفت : ایده این کار را امکان سنجی شد و پس از فراگیری آموزش های لازم موفق شدیم این طرح را بصورت خانوادگی به مدت سه ماه انجام دهیم. علی صمصامی افزود: در این طرح از ۲۵۰ هزار پیاز زعفران استفاده شد که پیش بینی می شود سه کیلو برداشت شود. این کارآفرین برازجانی یادآورشد: زعفران پس از برداشت و جداسازی بسته بندی شده و جهت فروش به بازار عرضه خواهد شد. صمصمامی افزود: باتوجه به بازار خوب زعفران قیمت هر کیلوگرم آن در شرایط کنونی بالغ بر ۲۲۰ میلیلون ریال است.
دیدگاه ها