true

ویژه های خبری

true
    امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

دشتستان بزرگ- بهرام قاسمی: فرقی نمی‌کند دانش آموز کلاس اول ابتدایی باشید یا دانشجوی دکتری با وجود خطر ابتلا به ویروس تنها راه حل موجود برای عدم توقف روال تدریس و یادگیری اموزش مجازی از طریق شبکه‌های اینترنتی است، اما …

چند روز از بازگشایی مدارس میگذرد و مریم مدام بهانه نیمکت‌هایی را می‌گیرد که در فیلم و عکس‌های تلویزیون دیده است، دلش میخواهد کیف صورتی رنگش را به دوش بیاندازد و بعد از اینکه در صف مدرسه «از جلو نظام» گرفت وارد کلاس شود، جلوی پای معلم «برپا» بگوید و با همکلاسی‌اش شیطنت کند؛ اما مادرش نه دل دارد که فرزند هفت ساله‌اش را به مدرسه بفرستد و نه میتواند پا به پای کلاس‌های مجازی‌اش همراهی‌اش کند.

فرقی نمی کند دانش آموز کلاس اول ابتدایی باشید یا دانشجوی دکتری با وجود خطر ابتلا به ویروس تنها راه حل موجود برای عدم توقف روال تدریس و یادگیری اموزش مجازی از طریق شبکه‌های اینترنتی است اما مسایل عدیده در این مورد مخاطبان این شیوه را با مشکل روبه رو کرده است علاوه بر محصلان، معلمان و اساتید، کارکنان مراکز آموزشی و موسسات وابسته و مهم‌تر اینکه خانواده‌ها هم با مشکلات این روش‌ها دست و پنجه نرم می کنند.
از همه چیز که بگذریم وضعیت دانش آموزان مقطع ابتدایی بخصوص آن‌هایی ک مادرانشان شاغل هست نامساعدتر از بقیه گروه‌ها است محدودیت در حضور فیزیکی مادران شاغل درخانه به جهت کمک در اموزش، نظارت و پیشتیبانی‌های لازم خود به دغدغه‌ای بزرگ برای مادران شاغل و در درجه دوم دانش اموزان تبدیل شده است به همین جهت گوشه‌ای از نگرانی‌ها و مشکلات مادران را از زبان خودشان بیان کرده ایم.

مادر مریم در ارتباط با سختی‌ برگزاری کلاس‌های مجازی فرزند هفت ساله‌اش گفت: برگزاری کلاس‌های مجازی مخصوصا برای دختر من که کلاس اول دبستان است، اصلا مناسب نیست. وقت زیادی را از معلم می‌گیرد و از طرفی من باید پا به پای مریم در کلاس حضور داشته باشم و حتی بعضی از دروس را خودم به او یاد دهم.

وی ادامه داد: تمامی کارهایم را کنار گذاشته‌ام، دیگر به هیچ کدام از کارهایم نمیرسم و فقط همراه مریم در کلاس‌های مجازی شده‌ام. دانش آموزان به گروه‌های مختلف تبدیل شده‌اند و در ساعات مخصوص آنلاین شده و پای درس معلم می‌نشینند.

کلاس فارسی شروع میشود، تصویر معلم روی صفحه لپ تاپ می‌افتد، مریم مقنعه‌اش را سر می‌کند و برای معلم و همکلاسی‌‌هایش دست تکان می‌دهد؛ او امروز قرار است از پشت تصویر لپ‌تاپ حرف «الف» را یاد بگیرد.

ادامه دارد…

دیدگاه ها

یک پاسخ به “اندر احوالات کلاس آنلاین و نبود سواد آنلاین والدین  ”

  1. مادر گفت:

    خیلی عالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader